Autor Wątek: Rezygnacja  (Przeczytany 129 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Frederick Hufflepuff

• Poseł
  • Bohater
  • : 96
    • NPE: BI15081300080
    • Odznaczenia
Rezygnacja
« dnia: Czw, 28 Sty 2016, 22:51:27 »
Szanowni Państwo!

Bardzo cieszę się, że mogę pisać ten wątek już na nowym forum, co prawda nie do końca  zorganizowanym, ale sprawnie działającym. Jesteśmy w trakcie kampanii wyborczej. W tej poprzedniej byłem kandydatem Wspólnoty Rozwoju na stanowisko Prezydenta. W przyspieszonych wyborach prezydenckich również zgłosiłem chęć ubiegania się o fotel głowy państwa. Dziękuję za wspólne spotkania z mieszkańcami wielu regionów, owocne rozmowy z Bialeńczykami, pomoc w opracowaniu mojej kampanii i w zrealizowaniu jej (w szczególności podziękowania należą się członkom Wspólnoty Rozwoju i członkom mojego sztabu), ale w obliczu kilku spraw, jakie się na to wszystko złożyły, m.in. problemu realiozy, jestem zmuszony zrezygnować z kandydowania w wyborach. Wspólnota w najbliższych godzinach wyda oświadczenie w sprawie elekcji i popieranego kandydata. Dziękuję bardzo i życzę powodzenia innym pretendentom! Do zobaczenia!
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej