0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wnioskuję o nadanie mi prawa do przenoszenia nieaktualnych aktów prawnych do archiwum w Biuletynie Ustaw. Jak już pomagam sprzątać, to dobrze byłoby, żebym mógł pomagać też w przenoszeniu.
Wnoszę o stworzenie osobnego działu dla Zimowej Ligii Piłkarskiej w Trybunie Honorowej Stadionu Narodowego.
O cóż takiego chodzi? 27 grudnia minął wczoraj, Szanowna Rado.
Co oznacza, gdy w czynności gościa na forum jest napisane, iż przegląda: "Nic lub nic, co możesz zobaczyć..."?
Gdyby przy jakimś użytkowniku było tak napisane, to bym zrozumiał, że przegląda dział ukryty. Ale czy gość ma dostęp do czegoś, do czego ja nie mam dostępu?
Andrzej nie ma admina, ta ustawa jest przecież dawno anulowana.Strzelam, ze chodzi o próbę wejścia przez gościa do działu ukrytego.
Cytat: Maciej Kamiński w Nie, 28 Gru 2014, 23:59:29Andrzej nie ma admina, ta ustawa jest przecież dawno anulowana.Strzelam, ze chodzi o próbę wejścia przez gościa do działu ukrytego.Ale z tego co wiem grupa "prezydent" daje cały czas uprawnienia administratorskie. Niech mnie Hugon albo Andrzej wyprowadzą z błędu jak się mylę?
Kto był taki dowcipny i ustawił mi Kaddafiego w avatarze?