W dniu dzisiejszym dokonano naprawy:
1/ Na wniosek Heinricha Hewreta Wettina działu Bialeńskiego Programu Kosmicznego - w zasadzie jest 100% tego co było przed utratą załączników.
2/ Rozpoczęto naprawę działów w Siłach Zbrojnych - wstawianie brakujących załączników oraz poprawa błędnych linków.
Do tej chwili z zasadzie naprawiono cały dział Sił Powietrznych, w każdym razie bazy lotnicze, jednostki lotnicze, dowództwo, organizacje, katalogi samolotów... w zasadzie zostało tylko odzyskać załączniki z poddziału "działania", ale one są zachowane w pierwotnej nieobrobionej formie czyli trochę zajmie ich ponowne wyszukanie i skadrowanie.
W zasadzie Marynarka Wojenna (poza Piechota Morską - muszę odnaleźć) jest naprawiona w 100%.
Jestem w trakcie naprawy wojsk lądowych (na razie dowództwo, poziom dywizji, część linków, katalogi - jest załatwiona). Jutro postaram się coś podłubać przy organizacjach niższych szczebli i przy przemyśle zbrojeniowym. Wykazać cierpliwość bo sporo tego jest.
W każdym razie dzisiaj wrzuciłem kilkaset załączników i poprawiłem ponad setkę błędnych linków... wystarczy na dziś.