Mam problem z wyświetlaniem się Forum w przeglądarce M.Firefox - otóż rozmiar forum nie dostosowuje się do rozmiaru monitora. Sprawdziłem na trzech komputerach czyli 11-calowym notebooku oraz na stacjonarnym z monitorem 21 cali, który jako monitora nr 2 używa 48-calowego telewizora, a także na starym stacjonarnym kompie gdzie są dwa monitory 19-calowe... Wszędzie tak samo. Na małym ekranie wyświetla się w dużym rozmiarze z paskiem przewijania na dole, a na dużych pozostaje zmniejszone po środku z pustym miejscem po obu bokach.
Problem występuje bez względu na to czy jest się zalogowanym czy nie... czyli nie jest związany (jak mniemam) z jakimś ustawieniem konta na Forum. Nie zależy też od używanego systemu operacyjnego, bo w notebooku mam Win8, na jednym stacjonarnym Win10, a ten stary siedzi na WinXP.
Dotyczy to tylko (no tego do końca nie wiem bo nie sprawdzałem na wszystkich możliwych) przeglądarki M.Firefox, bo awaryjnie zainstalowałem na chwilę G.Chrome i wszystko jest OK. Problem chyba leży po stronie jakiś ustawień forum z poziomu administracji, a nie użytkownika.