Autor Wątek: TeraCom RB  (Przeczytany 509 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Boris Hristow

TeraCom RB
« dnia: Pon, 03 Mar 2014, 11:20:42 »
Szanowny Państwo dzisiaj po długich konsultacjach z głównym zarządem z Hayabusa(län(woj) PIA ARABII)
Skład TeraCom RB
Prezes Abdullah Aykm

otóż plan Startowy Firmy TeraCom jest:
-naprawienie masztów telekomunikacyjnych (łącznie jest ich aż 3)
-wprowadzanie LTE TVRB
-Naprawa Nadajników IF-owskej telewizji(na których mamy zamiar przekazywać obraz LTETVRB)-wszystkie zadania wykonane

Łączna Wartość Środków na to jest to około 15000 środka wymiany ale dlatego ze nasza firma posiada tylko 200 środka wymiany główny zarząd TERACOM-u zdecydował sie sfinansować wyprawkę na ten cel dokładnie prawdopodobnie w lutym wystartuje testowy przekaz LTE TVRB)

Prezes Zarządu TeraCom RB
Abdullah Aykm
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

Re: TeraCom RB
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 03 Mar 2014, 11:20:57 »
Informuje się ze Nadajniki RTV wznawiają prace po dłuższej konserwacji (nowe parametry MUX7 10,010 GHz,-cywilne nadawanieMux9-11,488 GHz,-wojskowe Nadawanie zarejestrowane dla wojska).

TV RB wznowi nadawanie programów w ciągu kilku dni może zaś coś będzie live z TVRB.

podpisano
Zarząd TeraCom RB
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #2 dnia: Pon, 03 Mar 2014, 18:25:25 »
TVRB wznawia dzialalnosc na wstępie kilka starych produkcji tylko nie wiem jakie  mam na składzie pokaz  z  Byłej IF  pokazów  odplamienia bomby.

Może macie jakieś propozycje  na  Serie TVRB  mogę jeszcze nagrać  dzień życia  Abdullaha  jeśli ktoś chce oglądać  jak sie żyje w Szwecji ?
Boris Hristow

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pon, 03 Mar 2014, 18:40:43 »
Cytat: "Abdullah Aykm"
TVRB wznawia dzialalnosc na wstępie kilka starych produkcji tylko nie wiem jakie  mam na składzie pokaz  z  Byłej IF  pokazów  odplamienia bomby.

Może macie jakieś propozycje  na  Serie TVRB  mogę jeszcze nagrać  dzień życia  Abdullaha  jeśli ktoś chce oglądać  jak sie żyje w Szwecji ?
Ja bym sobie to pooglądał. Mówię to zupełnie szczerze.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #4 dnia: Pon, 03 Mar 2014, 18:49:55 »
 trochę  historii  z czasów Islamskiej Federacji  (przepraszamy za napisy głownie nadawaliśmy w  językach Arabskim i Perskim).

Dobra zrobię taki film dzień z życia.
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 04 Mar 2014, 13:33:34 »
[video:2cuyee83]www.youtube.com/watch?v=JJ4rQ4TZKkg&feature=youtu.be[/video:2cuyee83]

Film na specjalne życzenia policji Krajowe i  dla mnie samego tez:).

PS talentu nie mam ale wyszło jak na 1-wszy raz nawet fajnie.
Boris Hristow

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 04 Mar 2014, 14:48:57 »
Bardzo fajnie wyszło. :)
Swoją drogą, co za oszołom ustawił wymóg (uwaga!) 150 znaków? Ja rozumiem, że fajnie byłoby pisać długie posty, ale 150 znaków to już przesada.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 04 Mar 2014, 15:08:52 »
150 znaków to przecież nie problem...
Jeśli mamy być kreatywni i utrzymać jak najwyższy poziom, to musimy pisać jak najwięcej. Nawet o byle jakich sprawach... :mrgreen:
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Wto, 04 Mar 2014, 19:26:14 »
Wytłumaczysz mi, dlaczego ten dym stoi w miejscu? :D
Poza tym, filmik niezły - najmocniejszym jego punktem jest z pewnością muzyka. Brakło mi trochę jakiegoś komentarza, ale... dobrze, że coś wreszcie w tej naszej telewizorni jest transmitowane.

Jeśli mamy być kreatywni i utrzymać jak najwyższy poziom, to musimy pisać jak najwięcej.
:shock: Kodeks Porządkowy na ten temat mówi dosyć jasno:
c) Posty muszą zawierać co najmniej 30 znaków oraz co najmniej dwa zdania,
Pięciokrotność to za dużo jak na wymóg.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #9 dnia: Wto, 04 Mar 2014, 19:50:10 »
Cytat: "Lehrabia"
Wytłumaczysz mi, dlaczego ten dym stoi w miejscu? :D
Poza tym, filmik niezły - najmocniejszym jego punktem jest z pewnością muzyka. Brakło mi trochę jakiegoś komentarza, ale... dobrze, że coś wreszcie w tej naszej telewizorni jest transmitowane.

Chłopie to sie nazywa Magia Fabryki Cementu a  przy okazji gdy kupuje sobie kamerę samsunga bądź innej firmy to może będzie wiecej  takich pokazów z natury i itp itd.
Boris Hristow

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #10 dnia: Pią, 07 Mar 2014, 16:53:56 »
[video:5aqvoq0g]https://www.youtube.com/watch?v=Nj--jXN1G1w[/video:5aqvoq0g]

Każdy Potrafi zaskakiwać nawet Ja.  
Prezentuje wam logo TVRB.

Odgłosy są dlatego ze  nagrywałem  dla testów z pół domkniętego okna od mojego pokoju.
Boris Hristow

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Pią, 07 Mar 2014, 17:05:07 »

OK - ale moja propozycja taka - daj te litery na ciemne, kontrastowe tło (czerwone lub granatowe). Litery są jasne to będzie to lepiej widać... białe tło wygląda jednak kiepsko (miałem chyba jednak rację jak testowałem na screenach...).

Jak chcesz to mogę Ci podesłać, bo na potrzeby testu oczyściłem wszystko poza krawędzią liter - można łatwo dać na jakiekolwiek tło i będzie dobrze wyglądać.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #12 dnia: Pią, 07 Mar 2014, 17:07:56 »
Cytat: "Krzysztof Razorblade"

OK - ale moja propozycja taka - daj te litery na ciemne, kontrastowe tło (czerwone lub granatowe). Litery są jasne to będzie to lepiej widać... białe tło wygląda jednak kiepsko (miałem chyba jednak rację jak testowałem na screenach...).

Jak chcesz to mogę Ci podesłać, bo na potrzeby testu oczyściłem wszystko poza krawędzią liter - można łatwo dać na jakiekolwiek tło i będzie dobrze wyglądać.

OK  ślij na  konto email cez""""""""@gmail.com(Krzychu wiesz jaki email)
Boris Hristow