Piotr de Zaym: 30 Grudzień 2015, 15:35:39
Cieszę się, że jestem w Sztabie - zdecydowanie wspieram Fredericka Hufflepuffa!
Frederick Martin Hufflepuff: 30 Grudzień 2015, 16:16:11
Bardzo dziękuję i liczę na owocną współpracę ze sztabem!

Irmina: 30 Grudzień 2015, 20:12:08
Dziękuje za dołączenie mnie do sztabu. Popieram z całą rozciągłością Fredericka.
Eddard Noqtern: 05 Styczeń 2016, 22:26:50
Na jutro zwołuję spotkanie sztabu, na którym omówimy działalność i kampanię na ostatnie dni. Proszę wszystkich o obecność.

Frederick Martin Hufflepuff: 10 Styczeń 2016, 22:27:27
Szanowni Państwo!
Wybory prezydenckie dobiegły już końca. Jak Państwo wiedzą, mój kontrkandydat otrzymał większą ilość głosów i jutro o godz. 22:00 złoży przysięgę. Pogratulowałem Panu Alemu ibn Abiemu Talibowi zdobycia tak dużego poparcia i życzyłem mu powodzenia na okres jego rządów (treść listu można zobaczyć w stosownym wątku). Bardzo się cieszę, że w okresie kampanii wyborczej mogłem współpracować z moim niezawodnym Sztabem Wyborczym, z tyloma osobami - ludźmi dobrej woli. Mimo porażki, która dla mnie i tak jest osobistym zwycięstwem i motywacją do dalszej pracy na rzecz Republiki i jej mieszkańców, jestem przepełniony radością. Mam ogromną nadzieję, że Pan Prezydent Elekt będzie pełnił swoje obowiązki z należytym szacunkiem i będzie wsłuchiwał się w głos wszystkich obywateli państwa, a także, że postara się odbudować świetność bialeńskiej wspólnoty. Dziękuję wszystkim, którzy poparli mnie w elekcji i tym, którzy tego nie zrobili, za udział w głosowaniu. Dziękuję wspomnianemu sztabowi, w szczególności Panu Prezydentowi Eddardowi Noqternowi. Dziękuję!
Piotr de Zaym: 11 Styczeń 2016, 15:48:48
Gratuluję dobrego wyniku. Myślę, że partia powinna przejść do zdecydowanej opozycji.
Frederick Martin Hufflepuff: 11 Styczeń 2016, 20:46:36
Bardzo dziękuję! Na pewno należy ten pomysł rozważyć!

Eddard Noqtern: 13 Styczeń 2016, 21:45:35
Serdecznie dziękuję za podziękowania i gratuluję wyniku. Cóż, nie pozostało mi nic jak tylko przeprosić za to, że źle poprowadziłem kampanię, bo stać nas było na więcej. Na przyszłość trzeba będzie skorygować nasze działania.
Frederick Martin Hufflepuff: 13 Styczeń 2016, 22:15:32
Cytat: Eddard Noqtern w 13 Styczeń 2016, 21:45:35
Serdecznie dziękuję za podziękowania i gratuluję wyniku. Cóż, nie pozostało mi nic jak tylko przeprosić za to, że źle poprowadziłem kampanię, bo stać nas było na więcej. Na przyszłość trzeba będzie skorygować nasze działania.
Nie przesadzajmy, bardzo dobrze prowadziles kampanię, a wiadomo, że błędy przytrafiają się każdemu.