Andrzej Swarzewski - dnia: 23 Grudzień 2015, 17:55:50A kto ma się z tymi konkretnymi osobami umawiać, skoro jest czterech organizatorów?
Maciej Kamiński dnia: 23 Grudzień 2015, 18:00:31Mikołaj, Freyton i Tomek, tak przypuszczam.
Andrzej Swarzewski - dnia: 23 Grudzień 2015, 18:35:45 Wszyscy razem w każdej sprawie? Powodzenia, trzech miesięcy nie starczy na podstawowe rzeczy.
Maciej KamińskiWszyscy razem w każdej sprawie? Powodzenia, trzech miesięcy nie starczy na podstawowe rzeczy.
Nie wiem, czy wszyscy do wszystkiego. To po prostu osoby, które reprezentują wszystkich czterech organizatorów.
Mikołaj Patryk DostojewskiDo organizacji przyda się każdy. Potrzeba zwłaszcza przedstawicieli poszczególnych państw organizatorskich, informatyków ale także zwykłych obywateli wychodzących z chęcią współpracy. Opisanie stadionu, założenie stoiska, oprowadzenie przyjezdnych - to może zrobić każdy. Mikronacje są na tyle małymi grupami, że nie można liczyć na to, że "ktoś inny to za mnie zrobi".
Zachęcam do wpisywania się w tym wątku przez każdego, kto chce w jakiś sposób przyczynić się do organizacji mundialu.

Eddard NoqternOczywiście ja pomogę jako Prezes Hasselandzkiej Federacji.

Maciej KamińskiJa mogę cosik opisać, kiedy już stadiony zostaną wybrane.
Stronę już mamy, trzeba tylko rozbudować:
http://mundial-bialenia.cba.pl/Można by o to Aliego ładnie poprosić.
BajtuśA na co tyle reklam na stronie??
Poproszę o materiały, założenia to może coś wykombinuję.
Chyba, że ...
Maciej KamińskiA na co tyle reklam na stronie??
O to już się trzeba Markusa spytać.