Autor Wątek: Gratulacje!  (Przeczytany 442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Gratulacje!
« dnia: Nie, 31 Sty 2016, 22:42:59 »
Szanowny Panie Prezydencie, wybrany w demokratycznych wyborach,
Drogi Heinrichu,

Pragnę złożyć na Twoje ręce oficjalne gratulacje od siebie, mojego męża Andrzeja Swarzewskiego, pasierba Juranda i całej bialeńskiej rodziny królewskiej.
Ponadto jako caryca przesyłam braterskie pozdrowienia z Carstwa Brodryjskiego.

Jestem szczęśliwa, że niespełna w rok po mojej wygranej na urząd Prezydenta RB ponownie zasiądzie na nim osoba, która budzi nadzieję na lepsze jutro.
Przede wszystkim Naród liczy na sprawne pozbycie się z Kraju wrogów Ojczyzny a także na zaprzestanie wsparcia dyplomatycznego wobec pseudo mikronacji.

Wiwat Prezydent!
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Frederick Hufflepuff

• Poseł
  • Bohater
  • : 96
    • NPE: BI15081300080
    • Odznaczenia
Odp: Gratulacje!
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 01 Lut 2016, 09:47:46 »
Ja również gratuluję nowo wybranemu Panu Prezydentowi, ale co, a właściwie kogo, ma Szanowna Caryca na myśli, mówiąc o "wrogach Ojczyzny"?
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Pon, 01 Lut 2016, 10:00:08 »
Ja również gratuluję nowo wybranemu Panu Prezydentowi, ale co, a właściwie kogo, ma Szanowna Caryca na myśli, mówiąc o "wrogach Ojczyzny"?

Oto lista wrogów Ojczyzny:

1. Tomasz Bargat
2. Grzegorz Zagrobelny
3.  (opcjonalnie) Jan Lubomirski
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Anastazja Nikołajewna

• Caryca Bialenii
  • Obywatel
  • Zainteresowany
  • *
  • : 4
  • Caryca Bialenii
    • NPE: BI16090500130
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pon, 01 Lut 2016, 11:36:31 »
Wielmożny Panie Prezydencie Bialenii!

Na Pana ręce składam serdeczne gratulacje objęcia tak ważnego dla Naszej społeczności stanowiska, jakim jest prezydentura. Z okazji ważnego dla Nas święta chciałabym, a nawet pragnę złożyć Panu najserdeczniejsze życzenia, aby każdy następny dzień Pana rządów w Bialenii przysporzył wielokroć dobroci dla Jej mieszkańców. Mam nadzieję, że okres Pana rządów zakończy się wraz z Pana żywotem.

Z wyrazami ogromnego szacunku
Jedynie Prawowita Caryca Bialenii,
Anastazja Nikołajewna Romanow
/-/ Anastazja Nikołajewna