Autor Wątek: Rezygnacja Sędziego  (Przeczytany 342 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
Rezygnacja Sędziego
« dnia: Pon, 29 Lut 2016, 19:23:01 »
Szanowny Panie Prezydencie!
Szanowni Państwo!

Dzisiaj tzn. 29 lutego 2016 roku, po czasie namysłu postanowiłem podjąć decyzję o swojej rezygnacji z urzędu Sędziego Sądu Ludowego Republiki Bialeńskiej. Wiem, że krótki to czas po moim niedawnym zaprzysiężeniu, ale dbanie o standardy tego wymaga. Motywuję to tym, że decydując o zaangażowaniu się w życie polityczne będę mógł być narażony na opinie o brak niezawisłości. Nie jest to spisane prawo żeby czyn ten był przestępstwem lub wykroczeniem, ale myślę, że to dobry krok w ustanawianiu wysokich jakościowo standardów, którymi powinien kierować się każdy Sędzia Sądu Ludowego Republiki Bialeńskiej. Z szacunku zdecydowałem się na to i ze świadomością, że z drugiej strony będę narażał się na niewybredne ataki konkurentów politycznych. Jednak wątpliwość moralna związana z takim ułożeniem v - życia zmusza mnie do podjęcia takiej decyzji.

(-) Sędzia Sądu Ludowego Republiki Bialeńskiej, Jan Kaniewski

Offline Hewret Faradobus

Odp: Rezygnacja Sędziego
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 20:39:33 »
Szanowny Panie Kaniewski,
Czy jest to decyzja definitywna?
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 09:15:42 »
Szanowny Panie Prezydencie,

Jest to decyzja definitywna.

Offline Tomasz Cyryl Dostojewski

• Minister Spraw Wewnętrznych
  • Żołnierz
  • Fundament
  • : 83
  • Wceadmirał BSZ, Admirał CSZ
    • NPE: BI15050900067
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 09:47:00 »
Winszuje wspaniałego posunięcia Panie Kaniewski.
Objął Pan urząd Sędziego aby zarejestrować własną partię.  Przyznam że sam myślałem o tym.
Dowódca Marynarki Wojennej BSZ , Minister Spraw Wewnętrznych,
Przewodniczący Rady Menedżerów BZS,Margrabia Lissendorf, właściciel 40 folwarków

Wielki Książę Bałmucji, Prezes partii "Jedna Brodria".
Głównodowodzący CSZ, Prezes BFS, Selekcjoner Reprezentacji Narodowej Brodrii

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 12:04:12 »
Objął Pan urząd Sędziego aby zarejestrować własną partię.  Przyznam że sam myślałem o tym.

Jakoś widzi Pan tak przez zupełny przypadek zarejestrowałem pańską partię - Partię Monarchistyczną. Winszuję podejścia na zasadzie obrzućmy g...nem może coś się przyczepi...

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 15:40:09 »
Rezygnację przyjmuję.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 18:02:25 »
To jest wierutna bzdura. O reaktywacji własnej partii Janek myślał wieki temu, a przed faktem upewniał się, czy na pewno nie jest konieczne wyznaczenie kogo innego do rejestracji czegoś własnego (na co mam dowody, ale, z racji ochrony danych osobowych - nie przytoczę).
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.