Autor Wątek: Rewolucja!  (Przeczytany 778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
Rewolucja!
« dnia: Pon, 29 Lut 2016, 21:29:35 »
Stańmy dziś, głosujący w wyborze hymnu na Stonogę. Nasz lider, który postawił swój biznes, swoją rodzinę i swoje prywatne życie został zdyskwalifikowany za nic, a Hasselandczycy jeszcze zachęcili do głosowania na jakąś żydowską coca-colę. Widzicie jak się traktuje nas, stonogiarzy, gdy chcemy być dobrzy i chcemy się zachować patriotycznie. Dziękujemy wszystkim Petru, Kaczuchom, Szydłom z Wora i Cookiesom.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Hewret Faradobus

Odp: Rewolucja!
« Odpowiedź #1 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 22:29:20 »
Jaki cel ma osiągnąć Twoje zachowanie?
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Pon, 29 Lut 2016, 22:32:22 »
A jaki wasze? Nie pozwalacie demokratycznie (podkreślam to słowo) piosenki na v-mundial, bo dla was jest brzydka. Dla mnie piosenka jest ZABAWNA, czyli nawołuje do ZABAWY. Nie ma na celu nikogo obrażać. Proszę o powtórzenie głosowania z ową piosenką.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Polyna

• Przechodzień
  • *
  • : 22
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 12:58:57 »
Jaki cel ma osiągnąć Twoje zachowanie?
Zgaduję że udowodnieniu ludziom którzy narzekają że Bialenia to mikrogimbaza… że to prawda.
Paulina Natalia Wileńska
prezydentka Mandragoratu Wandystanu

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
  • : 62
    • NPE: BI14020800101
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 13:57:22 »
Błagam usuńcie ten wątek.

/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
- Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 14:51:32 »
Jestem w stanie zrozumieć wiele zachowań, bądź co bądź ludzkich, wynikających z emocji, ale bodaj tego nie rozumiem. Fiodorze po prostu apeluje o opamiętanie choć też za nadmiernie akceptującego niektóre decyzje władz Republiki Bialeńskiej się nie uważam.
« Ostatnia zmiana: Wto, 01 Mar 2016, 15:19:05 wysłana przez Jan Kaniewski »

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #6 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 15:33:23 »
A jaki wasze? Nie pozwalacie demokratycznie (podkreślam to słowo) piosenki na v-mundial, bo dla was jest brzydka.

Jest niepoprawna i nie na miejscu, nie przekazuje żadnych idei, ani wartości - chociażby. To kultura niszowa, która nawet nie jest zabawna... jest żenująca.
Należy dostosować się do okoliczności i potraktować to na serio, a nie robić pośmiewisko z ważnego wydarzenia międzymikronacyjnego. Przede wszystkim musimy udowodnić, że Republika Bialeńska oraz Jej Obywatele potrafią zorganizować poważne przedsięwzięcie na szczeblu ponadpaństwowym, a także można w przyszłości Bialenię wciągnąć do innych wydarzeń.
A jeśli nawet utwór miałby być wybrany w głosowaniu przez Ministerstwo Kultury i Sportu, to i tak ostateczny głos należy do komitetu organizacyjnego mundialu, w skład którego wchodzą osoby odpowiedzialne za związki sportowe z krajów, które organizują ten mundial.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #7 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 15:40:00 »
Znowu ktoś będzie mówił nam co jest zabawne, a co żenujące?
Ale oczywiście piosenka ta nie powinna być hymnem mundialu, chociażby ze względu na wulgaryzmy. Mam nadzieję, że przed powtórzonym głosowaniem zasady zostaną spisane na tyle jasno, że żadna propozycja nie zostanie zdyskwalifikowana za to, że ktoś uzna ją za "niezabawną". Jeśli dojdzie do kolejnych nieprawidłowości przy wyborze hymnu, to nie zostanie on zatwierdzony przez Brodryjską Federację Piłkarską.

Offline Polyna

• Przechodzień
  • *
  • : 22
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 16:30:41 »
Znowu ktoś będzie mówił nam co jest zabawne, a co żenujące?
Tak, ja. A jak ja nie starczę mogę zwrócić się do tow. Pupki, on jest w mikroświcie Arbiter des Zajebistierung.

Ja rozumiem bialeńską fascynację Kadafim, Asadem i innymi katechonami™, to jest OK, nawet fajne. Ale robić aferę o jakiegoś Stonoga? Same karakany by się nawet powstydziły takiego czegoś :/.
Paulina Natalia Wileńska
prezydentka Mandragoratu Wandystanu

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Wto, 01 Mar 2016, 18:05:35 »
Cieszy mnie bardzo, że nie ma tu już wulgaryzmów.
Fiodor ma rację, że pisze, ale nie ma racji w tym, co pisze.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.