0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przecież to piwo dla kobiet i gejów.
Z Jahołdajewszczyzny i z Bengazi stworzyć Prusy Bialeńskie! )
Szkoda czasu na budowanie relacji z Brodrią. Zamiast skupić się na tym rynsztoku, należałoby popracować nad współpracą z Sarmacją, Dromelandem, z Vaarlandem oraz z Orientykiem.
Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 18:20:08Szkoda czasu na budowanie relacji z Brodrią. Zamiast skupić się na tym rynsztoku, należałoby popracować nad współpracą z Sarmacją, Dromelandem, z Vaarlandem oraz z Orientykiem.Orientyka upadła.
Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Śro, 03 Wrz 2014, 18:27:26Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 18:20:08Szkoda czasu na budowanie relacji z Brodrią. Zamiast skupić się na tym rynsztoku, należałoby popracować nad współpracą z Sarmacją, Dromelandem, z Vaarlandem oraz z Orientykiem.Orientyka upadła. Orientyka upadła? Od kiedy? Przypominam, a może nawet poinformuję, że Surmenia i Trizondal mają się świetnie.
Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 18:53:54Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Śro, 03 Wrz 2014, 18:27:26Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 18:20:08Szkoda czasu na budowanie relacji z Brodrią. Zamiast skupić się na tym rynsztoku, należałoby popracować nad współpracą z Sarmacją, Dromelandem, z Vaarlandem oraz z Orientykiem.Orientyka upadła. Orientyka upadła? Od kiedy? Przypominam, a może nawet poinformuję, że Surmenia i Trizondal mają się świetnie.Surmenia nas uważa za yoyonacje, a Trizondal... nie wiem.
Ekscelencję nikt nie pytał o zdanie.
Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 20:35:26Ekscelencję nikt nie pytał o zdanie.Czy możesz off-topować nieco uprzejmiej?
Cytat: Maciej Kamiński w Śro, 03 Wrz 2014, 20:37:32Cytat: Hugon Hewret w Śro, 03 Wrz 2014, 20:35:26Ekscelencję nikt nie pytał o zdanie.Czy możesz off-topować nieco uprzejmiej?Nie mogę i nie off-topuję. Odpowiadam człowiekowi z Brodrii, właściwie to nie mam ochoty mu odpowiadać.
Wie ktoś jak wygląda sytuacja w bialeńskim sadownictwie?
To ile sędziów potrzeba do ogłoszenia wyroku?