Szanowni Obywatele!Już jutro pójdziemy do urn wyborczych głosować na kandydatów na urząd Prezydenta Republiki Bialeńskiej. Dlatego ponownie chciałbym zachęcić Państwa do głosowania za moją kandydaturą. Głos na mnie jest głosem na lepszą Bialenię, Bialenię silną, dobrze zorganizowaną i pozbawioną konfliktów.Niech święto demokracji zakończy się zwycięstwem lepszego kandydata!
I to jest błąd. Kryminaliści, łamiący prawo i znieważający na prawo i na lewo powinni zostać wydaleni. Oczywiście przez Sąd Ludowy i według prawa. Liczę, że tak stanie się z Fiodorem.
Cytat: Eddard Noqtern w Czw, 10 Mar 2016, 21:56:29I to jest błąd. Kryminaliści, łamiący prawo i znieważający na prawo i na lewo powinni zostać wydaleni. Oczywiście przez Sąd Ludowy i według prawa. Liczę, że tak stanie się z Fiodorem.Ja znieważam tylko tych na lewo.
Jeśli Aleksandra nie wygra wyborów, to opuszczę ten kraj. I to w pośpiechu.
Nie. Dobra informacja dla ludzi, którzy mnie nienawidzą.
Szkoda, że miałbyś odchodzić tylko dlatego, że wygra osoba Y, a nie X.To jak bawienie się klockami w piaskownicy; odchodzimy ze swoimi zabawkami gdy przychodzi nielubiana przez nas osoba.
Ja znieważam tylko tych na lewo.
Mimo wszystko, jestem niemile zaskoczony słowami Eddarda, które padły na czacie. Takie straszenie i ujawnianie jakichś informacji nie powinno mieć miejsca.
Cytat: Frederick Hufflepuff w Czw, 10 Mar 2016, 22:20:09Mimo wszystko, jestem niemile zaskoczony słowami Eddarda, które padły na czacie. Takie straszenie i ujawnianie jakichś informacji nie powinno mieć miejsca. Cóż, czat to czat i rządzi się swoimi prawami. Powiedzmy, że był to "happening". Ale rzeczywiście trochę mnie poniosło, za co przepraszam. Na swoje usprawiedliwienie podam, że taka atmosfera tam panuje.
Niewątpliwie trudno jest zachować cały czas stoicki spokój.
WYBORY PREZYDENCKIE - MARZEC 2016! WSZYSCY DO URN WYBORCZYCH!NIECH ZWYCIĘŻY LEPSZY KANDYDAT! [ Załącznik nie istnieje ]
Cytat: Kim Myong Won w Pią, 11 Mar 2016, 22:42:20WYBORY PREZYDENCKIE - MARZEC 2016! WSZYSCY DO URN WYBORCZYCH!NIECH ZWYCIĘŻY LEPSZY KANDYDAT! [ Załącznik nie istnieje ] Dziękujemy zatem Panu, Panie p.o. Prezydenta za czczenie bialeńskich rocznic!
Artykuł 3.Świętami państwowymi są:a) 12 stycznia - Święto Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiejb) 21 marca - Święto Powstania Marcowegoc) 1 maja - Święto Pracyd) 1 września - Święto Ludu, Święto Patrona (rocznica rozpoczęcia sprawowania władzy przez Muammara Kaddafiego)e) 15 listopada - Rocznica Powstania Republiki Bialeńskiejf) 17 grudnia - Święto Władz Konstytucyjnych (rocznica uchwalenia Konstytucji Republiki Bialeńskiej)g) 26 grudnia - Święto Policji Krajowej
Cytat: Aleksandra Dostojewska-Swarzewska w Pią, 11 Mar 2016, 23:01:48Cytat: Kim Myong Won w Pią, 11 Mar 2016, 22:42:20WYBORY PREZYDENCKIE - MARZEC 2016! WSZYSCY DO URN WYBORCZYCH!NIECH ZWYCIĘŻY LEPSZY KANDYDAT! [ Załącznik nie istnieje ] Dziękujemy zatem Panu, Panie p.o. Prezydenta za czczenie bialeńskich rocznic!Dziękuję Szanownej kontrkandydatce za nieznajomość bialeńskiego prawa!CytujArtykuł 3.Świętami państwowymi są:a) 12 stycznia - Święto Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiejb) 21 marca - Święto Powstania Marcowegoc) 1 maja - Święto Pracyd) 1 września - Święto Ludu, Święto Patrona (rocznica rozpoczęcia sprawowania władzy przez Muammara Kaddafiego)e) 15 listopada - Rocznica Powstania Republiki Bialeńskiejf) 17 grudnia - Święto Władz Konstytucyjnych (rocznica uchwalenia Konstytucji Republiki Bialeńskiej)g) 26 grudnia - Święto Policji Krajowej