Pośle Noqtern, że tak pozwolę sobie zażartować, nie umiesz Pan czytać tytułu wątku, który wyraźnie jest zatytułowany "PROJEKT USTAWY"?? Po prostu bardzo trudno mi w to uwierzyć, że taki kretyn jak Pan był kiedyś prezydentem Bialenii i przepuścił Pan ustawę leczącą kompleksy Hasselandczyków (swojego autorstwa zresztą), a teraz Pan się na bezczelnego jej wypiera i nie wie o co chodzi. Za kogo Wy, Hasselandczycy, macie Bialeńczyków? Ile razy będę musiał czytać kopię przepisów prawnych z realnego świata, bo Lord Protektor ma problemy z odróżnianiem rzeczywistości wirtualnej od realnej... Ile razy będziecie wstawiać ustawy pod tytułem "jak należy siadać na krześle"?
Pytasz Pan o przyczyny zmian? Tłumaczę Ci to, Pośle Noqtern, po raz ostatni, choć i tak mam solidne wątpliwości, czy coś z tego zrozumiesz - z racji tego, że Szanowny Poseł i poseł de Zaym nie macie za grosz wstydu, aby się tak bezczelnie obnażać poprzez prawo przez Was wprowadzane, które stanowi ponowny wyrok śmierci na twór państwowy, którego jesteście TYLKO SKŁADOWĄ siłą. Dlaczego do jasnej cholery nie wprowadziliście ustawy o biuletynie ustaw waszego autorstwa w waszym regionie, tylko za wszelką cenę chcecie dyktować zasady pisania ustaw każdej jednostce w Bialenii? Jak ktoś coś proponuje, to nie umiecie poprawić rażących dla Was błędów w ustawie, którą proponuje opozycja... Opozycja wykonała krok pisząc od nowa ustawę, bo Wasza jest szkodliwa względem potencjalnych nowych obywateli, ale Wy jak zwykle macie to w dupie, bo Hasseland ma zawsze rację razem z tym waszym Krulem!
Drażnicie normalnych ludzi swoją bezkresną głupotą, przed którą nie ma się jak bronić nawet!