Autor Wątek: IRC - Dlaczego Sukces ma op?  (Przeczytany 2468 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
IRC - Dlaczego Sukces ma op?
« dnia: Czw, 17 Mar 2016, 20:17:31 »
Moi Drodzy!

Zauważyłam , że na naszym kanale irc osoba, która nie jest związana z naszym państwem ma stałą funkcję operatora.
Mówię tutaj o ''Sukcesie''. Zastrasza on naszych obywateli i wykopuje z irc'a bez jakichkolwiek podstaw (odzywki ''chcę wyjeb**ć Carycę! ''.
Dodatkowo mając opa uraża nasze (moje) uczucia religijne nazywając KILKUKROTNIE i nie reagując na apele, aby przestał Jezusa np. ''ch**'' i innymi obelgami, których przytoczyć nie chcę, bo jest mi po prostu przykro.

BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Frederick Hufflepuff

• Poseł
  • Bohater
  • : 96
    • NPE: BI15081300080
    • Odznaczenia
Odp: IRC - Dlaczego Sukces ma op?
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 20:52:46 »
Wbrew pozorom, to poważny problem i również widziałem na naszym czacie podobne zachowania Sukcesa. Coś trzeba z tym zrobić...
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 105
  • Jestę Hardkorę
    • NPE: BI15031300128
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 20:57:38 »
Sukces ma opa, bo tak zadecydowała Maria. Ale wy jesteście mądrzy...
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

Offline Bajtuś

• Obywatel
  • Fanatyk
  • : 55
    • NPE: KH15082500082
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:08:59 »
Najprościej jest założyć nowy kanał np: #RepBial wprowadzić swojego admina a tamten kanał jak to się mówi olać. Sam umrze śmiercią naturalną z braku użytkowników.
hrabia Bajtuś
Prezes Hasselandzkiego Banku Krajowego
Administrator system EGO
Lord Konstabl Królestwa Hasselandu

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:09:50 »
Najprościej jest założyć nowy kanał np: #RepBial wprowadzić swojego admina a tamten kanał jak to się mówi olać. Sam umrze śmiercią naturalną z braku użytkowników.
Chcesz się odciąć od naszej półtorarocznej tradycji? To zawsze był świetny kanał i nikt się tam nie nudzi.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:18:01 »

Mógłbyś coś z tym zrobić?
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #6 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:18:51 »

Trochę słaby pomysł, kanał #bialenia jest prawnie regulowany.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:22:29 »

Trochę słaby pomysł, kanał #bialenia jest prawnie regulowany.

Trudno, nie może nas terroryzować on.
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Bajtuś

• Obywatel
  • Fanatyk
  • : 55
    • NPE: KH15082500082
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:23:33 »
To tak jak ze starym forum ... jakoś dało się to obejść.
A jeśli chodzi o tradycję -> nie chcę się odcinać -> macie problem z opami i właścicielem, więc jeśli nic innego nie da sie zrobić (polubownie) to trzeba to zrobić bardziej ostro. Chyba, że Wam to nie przeszkadza, to mój pomysł proszę potraktować jako niebyły.
hrabia Bajtuś
Prezes Hasselandzkiego Banku Krajowego
Administrator system EGO
Lord Konstabl Królestwa Hasselandu

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:30:00 »
WKLEJAM WYPOWIEDŹ SUKCESA, TO ŻE JĄ WKLEJAM NIE ZNACZY ŻE SIĘ Z NIM ZGADZAM ALBO NIE ZGADZAM.
Wypierdalać!

Pragnę prosić towarzyszkę Prezydentkę, żeby nie przeinaczała faktów. Nie nazwałem rzeczonego Jezusa Chrystusa z Nazaretu "chujem" a "chujowym mesjaszem". Swoją - wyrażoną w dość ostrych słowach - opinię poparłem odpowiednimi argumentami, ale Szanowna Towarzyszka o tym wspomnieć nie raczyła.

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwestii przesadziłem i złożyłem na IRCu publiczne przeprosiny. Natomiast nie zatrzymały one wprowadzonej przez Towarzyszkę Prezydentkę krucjaty przeciw mojej osobie. Nie jest mi do końca znana motywacja Towarzyszki, ale przypuszczam, że chodzi tu o mój stosunek do "wielbienia majestatu".

Towarzyszka Prezydentka podała także w wątpliwość legalność sprawowanej przeze mnie funkcji. Musze więc wszystkich niedoinformowanych uświadomić, że rangę operatora kanału posiadam całkowicie legalnie.Ustawa o Nacjonalizacji Bialeńskiego Kanału IRC określa jedynie tryb mianowania półoperatorów. Natomiast operatorów pełnych mianuje właściciel kanału według własnego uznania.

Towarzyszka Aleksandra jest osobą, która reprezentuje sobą dość niski poziom. Znana jest z prowokowania innych użytkowników kanału, a także forsowania swoich racji uchylając się od merytorycznej dyskusji. Nie wiem, czy to zwykły troll, czy zachowuje się tak "na serio", ale raczej nie powinna przewodzić Republice. To może prowadzić tylko do totalnej kompromitacji Bialenii na arenie międzynarodowej. Ale to już nie moja sprawa. Wy ją wybraliście i tylko Wy macie prawo do oceny jej działań, ale nie pozwolę, żeby rządziła się na kanale i wchodziła mi w kompetencje tylko z racji sprawowanej w RB funkcji.

Nigdy nie miałem żadnych zatargów z innymi użytkownikami kanału, więc propozycja zmiany kanału wydaje mi się bezzasadna. Tylko i wyłącznie z w/w Towarzyszką. To nie po mojej stronie leży problem. Ze mną zawsze można się dogadać, ale trzeba chcieć. Towarzyszka Prezydentka woli działać po swojemu - jej sprawa.

Pozdrawiam,

(-) Pytkiewicz

Offline MvP

• Bohater
  • : 7
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:31:22 »
Hejka, krótki komunikat.
Ja jestem ownerem i ja decyduje kto ma opa i  Sukcesowi go nie zabiorę, co do dzisiejszego zachowania bezgłowej carycy to konsultował się ze mną kanałami prywatnymi i nie zrobił niczego czego bym nie aprobowała.
Jeśli wam tak zależy to chętnie dam komuś zaufanemu opa żeby złagodzić spór. Proponuje Hugona Herweta jeśli wam on będzie odpowiadał.
Pozdrawiam i proszę o powiadomienie mnie na fb o waszej odpowiedzi gdyż na forum wchodzę bardzo rzadko.

PS: Bardzo ładne to nowe forum, Like it! tylko ten rozciągnięty avatar w nagłówku troche straszy.
Maria von Primisz

II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:33:27 »
Hejka, krótki komunikat.
Ja jestem ownerem i ja decyduje kto ma opa i  Sukcesowi go nie zabiorę, co do dzisiejszego zachowania bezgłowej carycy to konsultował się ze mną kanałami prywatnymi i nie zrobił niczego czego bym nie aprobowała.
Jeśli wam tak zależy to chętnie dam komuś zaufanemu opa żeby złagodzić spór. Proponuje Hugona Herweta jeśli wam on będzie odpowiadał.
Pozdrawiam i proszę o powiadomienie mnie na fb o waszej odpowiedzi gdyż na forum wchodzę bardzo rzadko.

PS: Bardzo ładne to nowe forum, Like it! tylko ten rozciągnięty avatar w nagłówku troche straszy.
Daj mi opa! Ja chcę opa!

Offline MvP

• Bohater
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #12 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 21:39:05 »
Ty to uwazaj bo ci [Maria to kłamca.] za obrażanie mojego narodu. :*

PS: NIE CYTUJE SIĘ W CAŁOSCI POSTÓW KTÓRE SĄ NAD TWOIM. :D
Maria von Primisz

Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice

Offline Iwan Pietrow

• Obywatel
  • Bohater
  • : 129
  • "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."
    • NPE: BI15060400075
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #13 dnia: Czw, 17 Mar 2016, 22:09:43 »
Nie wiem, czy to zwykły troll, czy zachowuje się tak "na serio", ale raczej nie powinna przewodzić Republice. To może prowadzić tylko do totalnej kompromitacji Bialenii na arenie międzynarodowej.

Piękne słowa, w dodatku w stu procentach prawdziwe. Towarzysz Sukces powinien dostać za nie medal!
(-) Iwan Pietrow

Offline Polyna

• Przechodzień
  • *
  • : 22
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #14 dnia: Pią, 18 Mar 2016, 18:58:56 »
A to Bialenię da się skompromitować jeszcze bardziej? <chłodna twarz>
Paulina Natalia Wileńska
prezydentka Mandragoratu Wandystanu

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #15 dnia: Pią, 18 Mar 2016, 19:04:58 »

Brzmi dosyć komicznie, w szczególności w ustach kogoś z Wandystanu ;) .
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #16 dnia: Pią, 18 Mar 2016, 21:13:19 »
Ty to uwazaj bo ci wpierdole za obrażanie mojego narodu. :*

PS: NIE CYTUJE SIĘ W CAŁOSCI POSTÓW KTÓRE SĄ NAD TWOIM :D
Będę robił co będę chciał, bielamenie.

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #17 dnia: Pią, 18 Mar 2016, 21:59:07 »
Najbardziej kompromitują nas ludzie, którzy się martwią tym, czy jesteśmy skompromitowani. Lepiej być państwem skomplikowanym, ale żywym i aktywnym, niż szanowanym trupem.

Offline MvP

• Bohater
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #18 dnia: Sob, 19 Mar 2016, 17:50:59 »
Fajnie jest być państwem skomplikowanym, ale Prezydentowi chodziło chyba o skompromitowanego. ;)

A żeby nie było że post bezprzedmiotowy to czemu jakieś perfumowane zombie-trole obrażają historycznych i wiernych przyjaciół Republiki z Wandystanu? Jako osoba śmiem twierdzić że zasłużona jestem tym szczerze zdziwiona.
Maria von Primisz

Offline Eddard Noqtern

• Książę
  • Lord Szambelan
  • Legenda
  • : 159
  • Książę w Hasselandzie, Lord w Bialenii
    • NPE: BI14112700073
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #19 dnia: Sob, 19 Mar 2016, 18:33:15 »
Fajnie jest być państwem skomplikowanym, ale Prezydentowi chodziło chyba o skompromitowanego. ;)

A żeby nie było że post bezprzedmiotowy to czemu jakieś perfumowane zombie-trole obrażają historycznych i wiernych przyjaciół Republiki z Wandystanu? Jako osoba śmiem twierdzić że zasłużona jestem tym szczerze zdziwiona.
Niestety. Tak wygląda nowa Bialenia z ministrem propagandy Swirydiukiem...
Eddard Noqtern - Lord Szabelan Królestwa Hasselandu, Wicekról Vienbien
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.

Offline MvP

• Bohater
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #20 dnia: Sob, 19 Mar 2016, 18:49:32 »
Nie cytuje się....po co ja się produkuje i denerwuje.

No i mam wrażenie że to nie Fiodor popełnił ten post więc to trąci jakąś obsesją.
Maria von Primisz

Offline Fiodor Swirydiuk

• Ja
  • Obywatel
  • Bohater
  • Jestę Hardkorę
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #21 dnia: Sob, 19 Mar 2016, 19:18:13 »

Niestety. Tak wygląda nowa Bialenia z ministrem propagandy Swirydiukiem...
Jak przez 3 miesiące ze swoimi chorymi psychicznie kolegami [...] Bialenię, bo tego inaczej nazwać nie można, to odezwałem się miesiąc przed zakończeniem i mnie wygnałeś na 2 tygodnie, ty chory człowieku.