Autor Wątek: Standardy ''opozycji''  (Przeczytany 740 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Standardy ''opozycji''
« dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:08:46 »
Pragnę zaprezentować jak grozi i szantażuje tak zwana hasselandzka ''opozycja''.
A dedykuję to szczególnie Tym, którzy rozpoczęli przepraszanie WR.

szantaz.png
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Eddard Noqtern

• Książę
  • Lord Szambelan
  • Legenda
  • : 159
  • Książę w Hasselandzie, Lord w Bialenii
    • NPE: BI14112700073
    • Odznaczenia
Odp: Standardy ''opozycji''
« Odpowiedź #1 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:10:12 »
Dymisja3.png
Eddard Noqtern - Lord Szabelan Królestwa Hasselandu, Wicekról Vienbien
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #2 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:10:36 »
Jako bialeński betonista nie należałem i nie należę do hasselandzkiej opozycji, szumowino.
A to co napisałem na IRC, to jestem do tego zdolny i masz czas 24 godziny, żeby spełnić moje żądania.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #3 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:11:04 »
Apeluję do Policji, żeby zbanowała spamerów, którzy ciągle wklejają tę samą grafikę. To jest żenua.
A co do gróź Heinricha, jakoś mnie to nie dziwi. Ani trochę. Pytacie dlaczego byłem w opozycji? Właśnie dlatego, że ci ludzie są zdolni do wszystkiego.

Offline Eddard Noqtern

• Książę
  • Lord Szambelan
  • Legenda
  • : 159
  • Książę w Hasselandzie, Lord w Bialenii
    • NPE: BI14112700073
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:11:46 »
Apeluję do Policji, żeby zbanowała spamerów, którzy ciągle wklejają tę samą grafikę. To jest żenua.
Ale jak to tą samą? Każdy plakat jest unikalny, co prawda ten został użyty już 2 raz.
Eddard Noqtern - Lord Szabelan Królestwa Hasselandu, Wicekról Vienbien
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #5 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:15:23 »
Przepraszałem za te słowa, które były naruszeniem granicy pewnej przyzwoitości "gry" politycznej.

Offline Kamil Maciejewski

« Odpowiedź #6 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 21:18:12 »
1. Ja NIGDY, PRZENIGDY nie byłem Hasselandczykiem.
2. http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?topic=4811.msg42462;topicseen#msg42462 i http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php?topic=4807.0 - czy Pani Prezydent Republiki Bialeńskiej Aleksandra Dostojewska Swarzewska ustosunkuje się do tych petycji złożonych przez MSW Carstwa Brodryjskiego?

Po za tym, widać, że Wettin został sprowokowany przez Aleksandrę: "To ja się posunę do własnego szantażu", a Pani Prezydent się spóźniała.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #7 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 22:04:43 »
Brak przecinka przed: "jak". Drugi błąd w zapisie dzisiaj.
Sasza, na miłość boską, odpuść sobie stan wyjątkowy. Oględnie mówiąc, to trzodę robisz. I granice mojej cierpliwości zostały przekroczone. Policja dostała milion uprawnień właśnie na takie sytuacje i dobrze o tym wiesz. Maciuś jest długo potulny, ale jak już się rozkręci, to będzie rzeźnia. Nie chcę nikogo wyrzucać za decyzje polityczne, ale jak trzeba - urwę łeb gołymi łapami. Po to mnie obrano i po to mnie Markus dozbrajał.
Dla dopasowania się, czekam tak długo, jak Heinrich. I proszę, nie zmuszaj mnie dłużej do kroków, które będą wypominane przez kolejne miesiące.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #8 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 22:09:06 »
A kit, ktoś jednak nie wytrzymał i kobietę ustrzelił.
Akrypa, to Ty?
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Zdzisław Marlena Pytkiewicz

• Lokator
  • **
  • : 16
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #9 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 22:14:12 »
To Hugon.  :)
@Sukces IRC #bialenia

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #10 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 22:16:54 »
Dobraaaa. Severino, znoś stan wyjątkowy i bierzemy się normalnie za rozliczanie winnych naruszeń.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #11 dnia: Czw, 24 Mar 2016, 22:18:15 »
Pierwsze w historii RB zabójstwo i to polityczne...