Autor Wątek: Wniosek o dymisję  (Przeczytany 237 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
Wniosek o dymisję
« dnia: Sob, 26 Mar 2016, 10:15:57 »
Szanowna Pani Prezydent!
Szanowni Państwo!

Chciałbym w dniu dzisiejszym 26.03.2016 roku, złożyć na ręce Pani Prezydent urząd ministra spraw wewnętrznych. Pragnę podkreślić, że moja decyzja nie ma nic wspólnego z sytuacją, która ma miejsce w Bialenii, a konkretnie ze stanem nadzwyczajnym. Tym bardziej, że sytuacja już się wyjaśniła lub wyjaśnia. Pozostawiam ministerstwo spraw wewnętrznych mojemu następcy w mam nadzieję dobrym stanie. Decyzją kluczową, która ostatecznie zaważyła na podjęciu takiego kroku jest sytuacja, która panuje w Bialeńskiej Agencji Medialnej, która jest niejako "moim dzieckiem" i której organizacja i sprawne, profesjonalne działanie leży mi bardzo na sercu. Obecnie panuje tam pat związany z brakiem zainteresowania kandydowania przez przedstawicieli Rady Redaktorów na przewodniczącego Bialeńskiej Agencji Medialnej. To z kolei sprawia, że dalej sprawuję funkcję jej koordynatora. Nie uważam przy tym, że trud utworzenia Bialeńskiej Agencji Medialnej był niepotrzebny. Wraz z rozwojem całej Republiki Bialeńskiej ważne jest aby zaczęło działanie coś na kształt samorządu medialnego. Aby ludzie w nim działający mogli to robić w sposób zabezpieczający ich prawa związane z wykonywanym zawodem. Dlatego też apel na przyszłość o nie niszczenie tej organizacji.

Teraz pozostaje pytanie, czy Pani Prezydent ten wniosek o dymisję przyjmuje?

(-) Jan Kaniewski

Offline Jan Kaniewski

• Obywatel
  • Stary wyga
  • : 39
    • NPE: BI13111600133
    • Odznaczenia
Odp: Wniosek o dymisję
« Odpowiedź #1 dnia: Sob, 26 Mar 2016, 11:48:19 »
W związku ze znalezieniem kandydata na stanowisko przewodniczącego BAM chciałbym niniejszy wniosek wycofać

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Odp: Wniosek o dymisję
« Odpowiedź #2 dnia: Sob, 26 Mar 2016, 12:44:02 »
W związku ze znalezieniem kandydata na stanowisko przewodniczącego BAM chciałbym niniejszy wniosek wycofać

Bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw.
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej