0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Wto, 29 Mar 2016, 16:42:29Przecież jestem posłem, chyba, że mi zabraliście posła.Po wyroku mandat przepadł, o ile pamiętam.
Przecież jestem posłem, chyba, że mi zabraliście posła.
Panie Marszałku,Dlaczego głos zabierają osoby do tego nieuprawnione? Przeszkadza mi to w prowadzeniu dyskusji na łamach Parlamentu i normalnej pracy, dlatego proszę o wyprowadzenie tychże osób przez straż marszałkowską.
Proszę wziąć kilka głębokich oddechów, policzyć do pięciu i ochłonąć, Panie Kaniewski.
Cytat: Jan Lubomirski w Śro, 30 Mar 2016, 15:48:23Ale jeżeli w parlamencie większość będzie miała stronna zwolenników osoby x , to wtedy mogą wprowadzać stan wyjątkowy kiedy im się podoba , zależnie od interesów osoby x , a jak pisał p. Piotr prezydent ma obowiązek wykonać tę ustawę.Jeszcze raz - siedem osób ma mniejszą szansę popełnić błąd niż jedna.
Ale jeżeli w parlamencie większość będzie miała stronna zwolenników osoby x , to wtedy mogą wprowadzać stan wyjątkowy kiedy im się podoba , zależnie od interesów osoby x , a jak pisał p. Piotr prezydent ma obowiązek wykonać tę ustawę.