Witam Serdecznie wszystkich gości i mieszkańców Hasselandu!
Spotykamy się już ósmy raz - to znak, że minęły już ponad dwa miesiące mojego panowania, a Królewska Kolacja powoli staje się stałą tradycją Hasselandu. Mam nadzieję, że wpisze się ona na stałe i będzie kontynuowana również przez moich następców.
Szanowni, czas na krótkie podsumowanie tygodnia. Rozpoczął się mundial - w naszym kraju rozegrano już cztery mecze z czego jeden nasz (wygrany 4:o). Cieszmy się, bądźmy aktywni w tej dziedzinie, organizujmy konkursy lub po prostu dopingujmy naszym.
Jak widzicie głównym wydarzeniem tego tygodnia jest i będzie konferencja - Hasseland Przyszłości. Zachęcam wszystkich do wzmożonego udziału - zaplanujmy naszą przyszłość, wyciągnijmy wnioski z przeszłości i budujmy lepszą teraźniejszość. Dziękuję również wszystkim gościom, którzy do nas przybyli, aby pomóc nam lepiej poznać nas samych, analizując spojrzenie z zewnątrz.
Ponadto nadal trwają debaty dotyczące nadań ziemskich, lenn i hrabstw. Powołałem także menadżerów miast, którzy mam nadzieję, szybko rozpoczną działalność i zaktywizują nasze miasta.
To wszystko! Jedzcie, pijcie i przede wszystkim debatujcie! Możecie zadawać dowolne pytania lub wypowiedzieć się na dowolny temat.