Autor Wątek: Dobra zmiana  (Przeczytany 544 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eddard Noqtern

• Książę
  • Lord Szambelan
  • Legenda
  • : 159
  • Książę w Hasselandzie, Lord w Bialenii
    • NPE: BI14112700073
    • Odznaczenia
Dobra zmiana
« dnia: Pią, 01 Kwi 2016, 18:24:12 »
Witam Serdecznie

Ja Eddard Noqtern, Król Hasselandu, Poseł i członek Wspólnoty Rozwoju, stwierdzam, wszem i wobec, że myliłem się. Myliłem się co do Aleksandry Dostojewskiej-Swarzewskiej szanownej Pani Prezydent Republiki Bialeńskiej. Chciałbym powiedzieć, że działalność Pani Prezydent sprawiła, że Republika weszła można by rzec w złoty wiek aktywności, rozwoju i wzajemnej przyjaźni i współpracy. Rząd Pani Prezydent, świetnie skomponowany i współdziałający z obywatelami idealnie wręcz działa i nie można mu zarzucić praktycznie nic. Oświadczenia wydane przez Panią Prezydent są zgodne z bialeńską racją stanu i ważne dla Nas Bialeńczyków, gdyż pokazują naszą siłę i wolność.

Pragnę dodać, że uważam iż slusznie zasłużyłem na internowanie, ponieważ swoim zachowaniem i działalnością zagrażałem sprawnemu funkcjonowaniu państwa, za co przepraszam Panią Prezydent i cały Rząd. Plakaty przeze mnie przygotowany były nie na miejscu, a moja działalność wprowadzała tylko chaos i godna jest pożałowania.

Na koniec - bardzo serdecznie dziękuję Pani Prezydent za nagrodzenie mnie dwoma folwarkami za ponad sześć miesięcy działalności na rzecz Republiki. Nie spodziewałem się, że dostanę ich aż tak wiele, ale widocznie myliłem się co do siebie. Jeszcze raz  - bardzo dziękuję i gratuluję sprawiedliwego nadania i świetnie zorganizowanego święta.

Pani Prezydent, życzę sukcesów - Pani Rządy (tak, rządy przez duże "r") to prawdziwa dobra zmiana!

Eddard Noqtern,
1 kwietnia 2016
Eddard Noqtern - Lord Szabelan Królestwa Hasselandu, Wicekról Vienbien
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.

Offline Hewret Faradobus

Odp: Dobra zmiana
« Odpowiedź #1 dnia: Pią, 01 Kwi 2016, 18:45:31 »

W roli głównej Fiodor Swirydiuk (ptaszek).
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Ivan von Lichtenstein

• Obywatel
  • Mieszkaniec
  • **
  • : 5
    • NPE: BI14111500131
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #2 dnia: Pią, 01 Kwi 2016, 22:46:46 »
Wymiotuję już tym prima aprillisem.

Offline Józef Konstanty Bagrat

• Lokator
  • **
  • : 12
    • NPE: BI14112100123
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #3 dnia: Pią, 01 Kwi 2016, 23:33:11 »
Tego już jest chyba za dużo. :D
/-/ Wicehrabia Józef Konstanty Bagrat

Posiadacz 14 folwarków, Poseł Parlamentu Republiki Bialeńskiej XIX Kadencji.