0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dobra, wystarczy tego cholernego cyrku. Daję 24 godziny na ogarnięcie się. Potem strzelam.
Proszę zachować rozum i godność człowieka.
Cytat: Maciej Kamiński w Pon, 04 Kwi 2016, 22:35:05Proszę zachować rozum i godność człowieka.Macieju, no ale żeby Gestapo trzeba było poprawiać - RiGCz piszemy z wielkiej litery!
Zmiana nam się uda - Pani prezydentura to wielka farsa!
Aha? Nie ma to jak pojawiać się po kilku dniach nic nie robienia i ogłosić stan wyjątkowy. To już jest po prostu żałosne... Brak słów. Widzę, że potrafisz tylko niszczyć mikronacje, niszczyć Bialenię. Nie będę płakał, kiedy Maciej wystrzeli.
Spadaj. Zrobiłeś przez całą karierę w Bialenii tyle co Sasza za swojej prezydentury, czyli nic. Zamiast budować, niszczycie i psujecie całą zabawę.
Cytat: Eddard Noqtern w Pon, 04 Kwi 2016, 22:49:40Spadaj. Zrobiłeś przez całą karierę w Bialenii tyle co Sasza za swojej prezydentury, czyli nic. Zamiast budować, niszczycie i psujecie całą zabawę.Powiedziała osoba, która chciała wyjebać opozycję, zmieniła prawo na dogodne dla niej i cieszyła się z tego, a ułaskawienie mnie było na drodze konsultacji, gdzie wygrała opcja ułaskawienia, bo każdy miał cię po dziurki w nosie, debilu.
Cytat: Eddard Noqtern w Pon, 04 Kwi 2016, 22:44:46Aha? Nie ma to jak pojawiać się po kilku dniach nic nie robienia i ogłosić stan wyjątkowy. To już jest po prostu żałosne... Brak słów. Widzę, że potrafisz tylko niszczyć mikronacje, niszczyć Bialenię. Nie będę płakał, kiedy Maciej wystrzeli.A ja dalej czekam na obywatelstwo...
Dzisiaj słyszałem, że to przez marną jakoś rozpatrującego wniosek.