« Odpowiedź #28 dnia: Sob, 16 Kwi 2016, 18:23:00 »
Ja nikogo niczym nie straszę...
Czy słowo ujęte w cudzysłów nie daje do myślenia, szczególnie w takiej, a nie innej konstrukcji zdania? Nie idzie wyczuć ironii... Zresztą nigdy nie byłem "bojący". 
rozważyłem jedynie możliwość przeprowadzenia ewentualnego audytu, który przeprowadziłby Minister Obrony Narodowej (gdyby ta funkcja nie była połączona z funkcją Marszałka Sił Zbrojnych).
No cóż... jako polityk trzeba zważać na słowa, szczególnie w kampanii wyborczej. Audyty służą badaniu zgodności działań z normami, standardami, prawem itd. Sama zapowiedź przeprowadzenia audytu sugeruje konieczność badania prawidłowości działań SZ RB. Wyszło, jak wyszło...
Powtarzam - nie było żadnej zapowiedzi przeprowadzenia audytu. Była zapowiedź możliwości przeprowadzenia audytu, ale tylko w określonych warunkach, których aktualnie nie ma. Wszystko jasne?

Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, redaktor naczelny gazety "wBialenii", Delegat Główny Bialenii przy MUP, Wicelider Wspólnoty Rozwoju, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na prezydenta Republiki Bialeńskiej