0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dlaczego akurat pierwiastki?
Czy to kreatywna forma notatki?
Słabe... 1/10
Czy poprosisz panią od chemii, aby to wywiesiła w sali i będziesz miał ściągę? Jeśli tak, to gratuluję pomysłu!
Na każdej kartkówce możemy legalnie korzystać z układów okresowych pierwiastków chemicznych...
Cytat: Kamil Maciejewski w Wto, 03 Maj 2016, 20:43:57Na każdej kartkówce możemy legalnie korzystać z układów okresowych pierwiastków chemicznych...O czasy, o obyczaje... Za "moich czasów" (PRL) to trzeba było to mieć "we łbie"...
Cytat: Ronon Dex w Wto, 03 Maj 2016, 21:58:24Cytat: Kamil Maciejewski w Wto, 03 Maj 2016, 20:43:57Na każdej kartkówce możemy legalnie korzystać z układów okresowych pierwiastków chemicznych...O czasy, o obyczaje... Za "moich czasów" (PRL) to trzeba było to mieć "we łbie"... Kiedyś trzeba było bez sensu wkuwać. Teraz jest czas na naukę wyciągania wniosków i logicznego myślenia, bo znaleźć informacje każdy potrafi.
I tu bym się nie zgodził ... na matematyce trzeba było myśleć, a teraz to rachunki a nie matematyka ;(
Kiedyś trzeba było bez sensu wkuwać. Teraz jest czas na naukę wyciągania wniosków i logicznego myślenia, bo znaleźć informacje każdy potrafi.
A teraz matura z matematyki to leberko (nawet ta rozszerzona) w porównaniu z moją.A niestety mam porównanie ....
Nie podałeś argumentów, więc ta wypowiedź to niemerytoryczny spam.
CytujNie podałeś argumentów, więc ta wypowiedź to niemerytoryczny spam.Filistrze marny, nie muszę się tłumaczyć z każdej swej wypowiedzi. Twoje rysunki są dla mnie zwykłymi bazgrołami dzieci z podstawówki. Wyglądają jak wymiociny.