Autor Wątek: Nota - Demokracja Surmeńska  (Przeczytany 234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Orjon Surma

• Turysta-archiwista
  • Przechodzień
  • *
  • : 1
    • Odznaczenia
Nota - Demokracja Surmeńska
« dnia: Pią, 06 Maj 2016, 13:33:28 »
Cytuj (zaznaczone)

Demokracja Surmeńska
NOTA DYPLOMATYCZNA

Wasza Królewska Mość,
Wasze Ekscelencje,

uprzejmie informuję, iż w imieniu Demokracji Surmeńskiej, na podstawie art. 5. tejże umowy wypowiadam umowę ws. przechowywania i zarządzania archiwalną stroną Królestwa Hasselandu, zawartą dnia 2 maja 2014r. w Angemont.

Przyczyny są prozaiczne - na serwerze surmeńskim nie ma żadnych danych Królestwa Hasselandu. Nastąpiło ich przypadkowe usunięcie przez moją osobę kilka miesięcy temu, a zabezpieczyłem bazę danych starego forum, o czym już informowałem w prywatnych wiadomościach zarówno JKM, jak i JKW Piotra Pawła I. Dane te mogę przekazać od ręki do zaimplementowania na obecnym forum Hasselandu przez administratorów technicznych wraz ze wszystkimi informacjami dotyczącymi tejże bazy.
Strona była tworzona najprawdopodobniej na zewnętrznym serwerze wix.com, na koncie należącym do JE Timoteosa Stefanosigosa. Powinna więc ona być zachowana w całości, jednakże musiałbym się o to dopytać. Nie posiadam natomiast i w żadnej skali nie jestem w stanie przywrócić starego Banku Hasselandu.

Pragnę przekazać najserdeczniejsze pozdrowienia od JE Archonta Demokracji Surmeńskiej, jak również całego Narodu Surmeńskiego.

Z wyrazami szacunku,
(-) Orjon von Thorn-Surma,
Tesmoteta Dyplomacji Demokracji Surmeńskiej.

obywatel Księstwa Sarmacji,
Namiestnik Starosarmacji

Offline Piotr Pawel I

• Król-Senior Hasselandu
  • Moderator
  • Bohater
  • : 94
    • NPE: KH15070500071
    • Odznaczenia
Odp: Nota - Demokracja Surmeńska
« Odpowiedź #1 dnia: Pią, 06 Maj 2016, 18:12:08 »
Dziękuję - propozycję rozważymy, może warto mieć coś do Muzeum Hasselandzkiego.
Piotr de Zaym
Król Hasselandu
ambasador at large, wiceadmirał, doc. dr net.