0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jedyną dopuszczalną formą śmierci Towarzysza Grutina Chruszczenki byłoby odcięcie mu dostępu od internetu.
CytujAbdullah Aykm napisał(a): Mowie NIE bo RB to kraj ludzi lekko nie rozważnych¤¤by nie użyć innego określeniaLecimy dalej, na jakiej podstawie uznał pan że RB to kraj lekko nie rozważnych.PS Jak tak byśmy szli, to bym powiedział to samo o FB.
Abdullah Aykm napisał(a): Mowie NIE bo RB to kraj ludzi lekko nie rozważnych¤¤by nie użyć innego określenia
Nie mam zamiaru odpowiadać ci na twoje pytania KJM!
Ciekawe, kiedy chłop zrozumie że w życiu liczą się fakty i argumenty, a nie huśtawki emocjonalne.
Widzę, że sercują zarówno normalni, jak i nienormalni Sarmaci.
Wdając się w pyskówki z jakimiś podsclavińczykami?
Przypominam, że prawowitym właścicielem tych terenów jest Cesarstwo Valhalli zdaje się. If you know what I mean.
Ktoś w Brodrii wejdzie w konflikt z obywatelem bialeńskim? Jest oświadczenie MSZ.Sarmacja pisze pierdyliard antybialeńskim, ksenofobicznych artykułów i na swoim forum nieustannie obraża Republikę? Rada Ministrów udaje, że pada deszcz.
Ja proponuję odlecieć na inną planetę i mieć wywalone na Polin.
Cytat: Hyacinthe Molière w Pon, 15 Wrz 2014, 17:08:30Ja proponuję odlecieć na inną planetę i mieć wywalone na Polin.W sumie - nie najgorsza myśl. Tylko trzeba przyspieszyć rozwój programu kosmicznego