A cóż to jest żenującego w zwyczajnym komunikacie dot. działalności ministerstwa?
CytujMinisterstwo Spraw Zagranicznych Federacji Brodryjskiej podjęło rozmowy dyplomatyczne z Państwem Kościelnym Rotria, dotyczące stosunków dwustronnych. Wyraziłam przede wszystkim chęć zbliżania stosunków dyplomatycznych z PKR i urozmaicania ich. Rozmawiając z prymasem Brodrii, Piusem Facibenim zapowiedziałam, iż chcę wybrać się do Stolicy Apostolskiej z oficjalną wizytą dyplomatyczną, by rozmawiać m.in. z Ojcem Świętym Piusem IV o pielgrzymce apostolskiej Ojca Świętego do Federacji Brodryjskiej. Rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze, a sam Ekscelencja Facibeni udzielił apostolskiego błogosławieństwa. Rozmawiając z prezydentem Andrzejem Swarzewskim, oboje wyraziliśmy chęć przyjazdu Ojca Świętego do Brodrii i jako minister dyplomacji osobiście będę negocjowała ze stroną rotryjską w tej sprawie.
Ministerstwo Spraw Zagranicznych Federacji Brodryjskiej podjęło rozmowy dyplomatyczne z Państwem Kościelnym Rotria, dotyczące stosunków dwustronnych. Wyraziłam przede wszystkim chęć zbliżania stosunków dyplomatycznych z PKR i urozmaicania ich. Rozmawiając z prymasem Brodrii, Piusem Facibenim zapowiedziałam, iż chcę wybrać się do Stolicy Apostolskiej z oficjalną wizytą dyplomatyczną, by rozmawiać m.in. z Ojcem Świętym Piusem IV o pielgrzymce apostolskiej Ojca Świętego do Federacji Brodryjskiej. Rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze, a sam Ekscelencja Facibeni udzielił apostolskiego błogosławieństwa. Rozmawiając z prezydentem Andrzejem Swarzewskim, oboje wyraziliśmy chęć przyjazdu Ojca Świętego do Brodrii i jako minister dyplomacji osobiście będę negocjowała ze stroną rotryjską w tej sprawie.
Cytat: Kristian Iversen w Sob, 11 Paź 2014, 15:54:21CytujMinisterstwo Spraw Zagranicznych Federacji Brodryjskiej podjęło rozmowy dyplomatyczne z Państwem Kościelnym Rotria, dotyczące stosunków dwustronnych. Wyraziłam przede wszystkim chęć zbliżania stosunków dyplomatycznych z PKR i urozmaicania ich. Rozmawiając z prymasem Brodrii, Piusem Facibenim zapowiedziałam, iż chcę wybrać się do Stolicy Apostolskiej z oficjalną wizytą dyplomatyczną, by rozmawiać m.in. z Ojcem Świętym Piusem IV o pielgrzymce apostolskiej Ojca Świętego do Federacji Brodryjskiej. Rozmowa przebiegła w przyjaznej atmosferze, a sam Ekscelencja Facibeni udzielił apostolskiego błogosławieństwa. Rozmawiając z prezydentem Andrzejem Swarzewskim, oboje wyraziliśmy chęć przyjazdu Ojca Świętego do Brodrii i jako minister dyplomacji osobiście będę negocjowała ze stroną rotryjską w tej sprawie.Zbojkotuje katotalibów. Strzeż się Drederku i Piusku, myślicie, że wszystko wam wolno? Na Bialeńskiej ziemi noga hierarchy nie postanie. No i jeszcze bufon Facibeni.
Idioci. Prawdziwa masoneria nie ma nic wspólnego z żadnymi zamachami stanu w Rotrii.
Idioci. Prawdziwa masoneria nie ma nic wspólnego z żadnymi zamachami stanu w Rotrii. Trzymamy się od talibkatoli z dala. Trzeba przyznać, nasza masoneria jest antyklerykalna, ale nie że aż zamachy stanu. BTW Kto objął władzę, mam bana na forum Rotrii i nic nie wiem.
Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Śro, 15 Paź 2014, 18:03:51Idioci. Prawdziwa masoneria nie ma nic wspólnego z żadnymi zamachami stanu w Rotrii. Jakby miała, to i tak by się nie przyznała, więc po co te deklaracje. Władzę przejął Kosma i Mancini, a Facibeni twierdzi też, że Montini w tym bierze udział, ale to jest informacja niepotwierdzona.
No to na nazwaniu Prymasa Facibeniego głupkiem skończymy tą dyskusję i nie tylko to.