Autor Wątek: Wieści z zagranicy  (Przeczytany 200117 razy)

Offline AndrzejSwarzewski

Odp: Wieści z zagranicy
« Odpowiedź #800 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 16:38:04 »
A czy rozmawianie samemu ze sobą nie jest objawem jakiejś jednostki chorobowej?
Jest to zaburzenie dysocjacyjne tożsamości, czyli mówiąc językiem popularnym: osobowość wieloraka. Bo o rozdwojeniu jaźni akurat w tym przypadku już nie można mówić...

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #801 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 17:58:54 »
Manifest polityczny Aleksandry Dostojewskiej

Zawiodłam się!
Zawiodłam się na ludziach, którzy kazali sobie zaufać i wpędzili mnie na złą drogę, a przecież sama przeczuwałam, że działania p. prezydenta Swarzewskeigo są anty- brodryjskie...
Ostatnie przebywanie z nim w Bialenii tylko utwierdziło to, co już wiedziałam.
Z tego powodu zrzekam się wszelakich związków z rządem, który o sobie mówi ,,na uchodźctwie'' a de facto ma tylko wzmocnić szeregi bialeńskiej zgnilizny.
Mam żal i do was drodzy Rodacy, gdyż ostrzegałam Was przed Swarzewskim, a Wy robiliście wszystko by on wygrał w ostatnich wyborach.
Kto głosuje na człowieka, który jest ,,doradcą'' prezydenta obcego, wrogiego państwa? Bo przecież bialeńska agentura działała, a ja sama padłam jej ofiarą. Mój mąż również...
Bialeńczycy i Swarzeski podzielili nie tylko narody, ale i rodziny!
W Bialenii mówią, że Brodria to kraj klonów, otóż: NIE ! Sama oskarżyłam o to p.Chruszczenką, ale okazało się, że błędnie i dlatego przepraszam i odwołuję to, co powiedziałam.
Wzywam dzisiaj do powrotu na Łono Ojczyzny: Mojego Męża Adama Aleksandra, pana Patryka Hyjka i innych, którzy padli ofiarą Bialenii.
Potępiam zarazem Prezydenta Swarzewskiego i Republikę Bialeńską.

Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion

Co jest gorsze od feminazizmu?
Uwierzyć w Związek Brodryjski.

Ja całkowicie nie rozumiem toku myślenia osób, które idą do tego pseudo-Związku. Poza nazwą to nic się nie różni od poprzedniej Federacji, powstała niby z rewolucji. Tudzież przeprowadzona ona była... przez jedną osobę. Na prawdę współczuję pani Dostojewskiej, że daje się omamić tamtejszym kłamcom, którzy nie mają nawet honoru przyznać się że nie potrafią prowadzić wirtualnego państwa. Wszakże po co się zabierać za coś, nad czym nie ma się pojęcia? Współczuję wszystkim osobom, które chcą tam zamieszkać. Przecież praca tam to w pewnym znaczeniu syzyfowa praca, bo w efekcie końcowym otrzymujemy stajnię Augiasza. Pomijam też pewne sprawy i kwestie oraz pomijam to, o czym dowiedziałem się czytając tamtejsze wiadomości przesyłane między mieszkańcami. Już również pominę fakt, że poprzednie forum stało na darmowym hostingu Hostinger.pl i jego wyłączenie było planowane przez Grutina Chruszczenkę, byleby pozbawić władzy Swarzewskiego. Niby też Chruszczenko oświadczał że nie będzie startować na głowę państwa, a na następny dzień co robi? Zakłada konto "Ewa Gałkina" i zgłasza swoją kandydaturę.
Szkoda, że na ich forum nie można napisać nic sensownego, bo jak się napisze tam coś niewygodnego to albo znikną Nasze posty, albo po prostu następnym razem nie będziemy się mogli zalogować, bo już konta nie będziemy posiadać (bez żadnej decyzji państwowej instytucji!).
Kompletnie nie rozumiem sensu już rozmawiania o tym rynsztoku. To jak gadanie do ściany.
Po raz kolejny podkreślam - szkoda mi tamtejszych ludzi.
« Ostatnia zmiana: Nie, 16 Lis 2014, 18:22:13 wysłana przez Hugon Hewret von Vincis »
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #802 dnia: Nie, 16 Lis 2014, 18:24:37 »
Przestańcie reklamować tego trolla. Poważnie.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #803 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 17:18:58 »
Skądś kojarzę awatar Kuwarowa. :D
(–) Kristian Arped

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #804 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 17:38:38 »
Hahahaha!
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

« Odpowiedź #805 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:15:26 »
Awatar znikł. Co na nim było?

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #806 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:31:31 »
:D :D :D :D :D
(–) Kristian Arped

« Odpowiedź #807 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:32:32 »
Ahaha. :D
Swoją drogą, Władimir-Wiktor-Ewa-Walentij-Leonid zajmie aż 3 miejsca w brodryjskim rządzie. :D
http://brodrija.phorum.pl/viewtopic.php?f=28&t=49

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #808 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:41:06 »
Ministrem Gospodarki zostanie Pan Abdullah Aykm. To również znana Brodryjczykom postać. Wierzę, że uda nam się zbudować stabilny system gospodarczy dla Związku Brodryjskiego.

Życzmy im powodzenia, bo nawet mi brakuje wiedzy i doświadczenia by stworzyć gospodarkę.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #809 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:49:43 »
Ja tylko powtórzę - nie dawajcie temu trollowi powodów do kontynuowania tego masochistycznego wręcz festiwalu głupoty. Czyli swojej uwagi. Amen.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #810 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:53:18 »
Ja tylko powtórzę - nie dawajcie temu trollowi powodów do kontynuowania tego masochistycznego wręcz festiwalu głupoty. Czyli swojej uwagi. Amen.
W sumie racja. Należy z nim postępować jak ze zwykłym chorym człowiekiem. Należy jasno pokazywać, że nie wierzymy w jego kłamstwa, ale nie emocjonować się tym i nie poświęcać jego chorym fantazjom większej uwagi.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #811 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:56:05 »
Właśnie mi odpisał na moje pytanie na forum. Niezły ubaw mam teraz i nie tylko ja. :D

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #812 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:57:30 »
W sumie racja. Należy z nim postępować jak ze zwykłym chorym człowiekiem. Należy jasno pokazywać, że nie wierzymy w jego kłamstwa, ale nie emocjonować się tym i nie poświęcać jego chorym fantazjom większej uwagi.
Nie - należy konsekwentnie olewać jego istnienie. Co ono nam szkodzi, skoro u nas ten człowiek ma dożywotni zakaz wstępu? Gdyby nie Wasze podbijanie tego wątku, to bym się nie dowiadywał, co za głupoty ta osoba odczynia.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #813 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 18:59:04 »
Gdyby nie Wasze podbijanie tego wątku, to bym się nie dowiadywał, co za głupoty ta osoba odczynia.

Żadne podbijanie!
Prowadzę badania nt. chorób psychicznych w internecie i za cel obrałem sobie postać Grutina. :D

« Odpowiedź #814 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:05:49 »
A ja jestem Prezydentem Federacji Brodryjskiej, która jest zagrożona przez organizację terrorystyczną dowodzoną przez Grutina.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #815 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:27:05 »
A ja jestem Prezydentem Federacji Brodryjskiej, która jest zagrożona przez organizację terrorystyczną dowodzoną przez Grutina.
Nie odbierz tego jako jakiejś niechęci czy awersji, ale... w takim razie pisz o tym w siedzibie brodryjskiego rządu.

A Ty, Hugon, napisz lepiej na ten temat pracę i daj ją Montkowi na uniwerek. ;)

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #816 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:30:40 »
Właśnie uzyskałam dostęp do opcji ''odpowiedz'' :)
Co do naszych stosunków musimy nawiązać współpracę i dążyć do zjednoczenia.
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #817 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:33:02 »
Właśnie uzyskałam dostęp do opcji ''odpowiedz'' :)
Co do naszych stosunków musimy nawiązać współpracę i dążyć do zjednoczenia.
Naszych czyli czyich? Proszę o użycie w odpowiedzi pełnych nazw państw.

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #818 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:34:54 »
Władz na Uchodzctwie i Związku Brodryjskiego.
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji

Offline Konstanty Jerzy Michalski

• Immanuel Kartografii Tamostosowanej
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 21
  • GG: 50930927
    • NPE: BI13111600010
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #819 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:46:09 »
Władz na Uchodzctwie i Związku Brodryjskiego.

Nie pojęła pani tego, mimo że przedstawiliśmy dowody, że poza Panią i Kuczmukiem (no i Abdulem) to są klony?
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #820 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:48:23 »
Ale czy ma Pan dowody? :D
Bo ja mam przesłanki, by twierdzić, że Ewa Gałkina nie jest klonem !
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #821 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:49:22 »

Offline Konstanty Jerzy Michalski

• Immanuel Kartografii Tamostosowanej
  • Obywatel
  • Bohater
  • : 21
  • GG: 50930927
    • NPE: BI13111600010
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #822 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:49:40 »
Czterdziesta strona tego wątku - post Hewreta.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej

• Stary wyga
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #823 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:52:36 »
Abdul rozmawiał w realu z nimi i twierdzi, że to dwie różne osoby korzystające z jednego wifi.
BYŁY PREZYDENT RB

Offline Alberto de Medici

• Sędzia Ludowy
  • Fundament
  • : 173
  • Zapluty podmiot reakcji, mały naleśnik
    • NPE: LS14060400070
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #824 dnia: Pon, 17 Lis 2014, 19:56:19 »
Zapewne koledzy z podwórka? Może rodzeństwo?  ;)

Nie bądźmy naiwni, przypadki korzystania z "jednego wifi" już kilkukrotnie zdarzały się w przypadku Pana Grutina. Ot, chociażby sprawa z księstwem Koburgii ::).
(-) Alberto Carlos de Médici y Zep