To się nazywa porządnie napisana ustawa zasadnicza http://anoricastates.xhq.pl/viewtopic.php?f=32&t=52
Ja nie wiem, jako Król Skarlandu nadałem przecież jak Napoleon Księstwu Warszawskiemu, konstytucję Państwu Kościelnemu Rotrii. Żaden problem Wasza Ekscelencjo innym ponadawać.
Witaj Aleksandro, dawnośmy się nie widzieli.
O nie kochana. W dziecko mnie nie wrobisz. Segundo, nie pijam alkoholu, więc nie miałbym tyle odwagi ani na trzeźwo, ani po pijaku Ci się oświadczyć. Tercere, jestem księdzem Kościoła Rotryjskiego.Aleksandro, co Ty knujesz?
Potraficie się tylko nabijać z innych. A wy to może świecicie doskonałością ?A co do ratyfikacji Konstytucji, z tego co pamiętam w Bialenii nowa Konstytucja także była głosowana w Parlamencie.
Aleksandro, Twoja zdrada jest skandaliczna. Jeśli nie przejdziesz pieszo z Wolnogradu do Sankt Mikhailova w ramach pokuty, to będziemy musieli się rozwieść.
Pieszo z Wolnogradu do Sankt Aleksandrova? To Aleksandra będzie musiała po morzu chodzić.
Dobrze, że jako Grutin nigdy nie żeniłem się z żadną Brodryjką. To kobiety o lekkich obyczajach.
Cytat: George Bash w Sob, 13 Lut 2016, 15:08:33Dobrze, że jako Grutin nigdy nie żeniłem się z żadną Brodryjką. To kobiety o lekkich obyczajach.Sam kiedyś byłeś Brodryjką.
Ja w ogóle nie rozumiem tej sytuacji, co tu się dzieje. Jaki romans, jakie dziecko? O co tu w ogóle chodzi, bo ja jestem przecież impotent.