0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Weźmy zaanektujmy Al-Rajn, będzie po kłopocie.
To ci, którzy byli odpowiedzialni za mordy na mniejszości Wenedyjskiej?
Cytat: Alberto de Medici w Czw, 21 Kwi 2016, 20:29:31To ci, którzy byli odpowiedzialni za mordy na mniejszości Wenedyjskiej?Hołyń to nieprawda!!11!! To wina złej Armii Brodyjskiej, która zabijała Wenedów!11!
Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Czw, 21 Kwi 2016, 20:41:46Cytat: Alberto de Medici w Czw, 21 Kwi 2016, 20:29:31To ci, którzy byli odpowiedzialni za mordy na mniejszości Wenedyjskiej?Hołyń to nieprawda!!11!! To wina złej Armii Brodyjskiej, która zabijała Wenedów!11!Oficjalnie, jako dowódca 1. Armii Bieliningradzkiej przyznam, że zabiłem 4 Wenedów gdy atakowali ich żołnierze Armii Brodryjskiej. Wycofaliśmy się w głąb gór i czekaliśmy, aż Armia Brodryjska będzie przed nami. Potem to było piekło! Czterech naszych dostało, ale całą kolumnę im rozwaliliśmy. To były czasy!
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Czw, 21 Kwi 2016, 20:53:46Cytat: Konstanty Jerzy Michalski w Czw, 21 Kwi 2016, 20:41:46Cytat: Alberto de Medici w Czw, 21 Kwi 2016, 20:29:31To ci, którzy byli odpowiedzialni za mordy na mniejszości Wenedyjskiej?Hołyń to nieprawda!!11!! To wina złej Armii Brodyjskiej, która zabijała Wenedów!11!Oficjalnie, jako dowódca 1. Armii Bieliningradzkiej przyznam, że zabiłem 4 Wenedów gdy atakowali ich żołnierze Armii Brodryjskiej. Wycofaliśmy się w głąb gór i czekaliśmy, aż Armia Brodryjska będzie przed nami. Potem to było piekło! Czterech naszych dostało, ale całą kolumnę im rozwaliliśmy. To były czasy!Nie popisuj się, zbrodniarzu wojenny. Bardzo dobrze wiemy, że to Uhraińcy zawinili, nie jakaś Brodria. Do Trybunału!
Strzelałem do takich z automata, że nie wiem, dlaczego przegraliśmy.
Armia Brodryjska nie mordowała, nie ma krwi na rękach tak jak twoje bojówki Fiodorze.
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Czw, 21 Kwi 2016, 21:00:00Strzelałem do takich z automata, że nie wiem, dlaczego przegraliśmy.Widać kiepsko strzelasz...
Cytat: Maciej Kamiński w Pon, 28 Wrz 2015, 16:47:25W imię linii partii dworu.Amen.Aż mi się ciepło na sercu zrobiło, mamy chyba nominata do nagrody "Amicus Nostri 2015".
W imię linii partii dworu.Amen.
Bombę atomową wymyśliły jakieś starożytne ludy z doliny Indusu, czego przykładem są ruiny Mohendżo-Dar.Historycy do boju!