Bialeńczyk ze Sarmatą zrobi wykład o wirtualnym świecie na jakiś uniwersytecie?
Zauważ, Drogi Markusie, że obóz ten zwał się skarlandzkorotryjskim kiedy rządziłem Skarlandem
CytujBialeńczyk ze Sarmatą zrobi wykład o wirtualnym świecie na jakiś uniwersytecie?Ja aktualnie jestem analitykiem, kilka wykładów w ub.r. miałem (np. podczas Festiwalu Nauki!), nie ma problemu - szukamy uczelni w Warszawie i działamy. Ewentualnie debata z udziałem jakiegoś Sarmaty...
Ps. co skłoniło Pana do studiowania teologii? Bo jak rozumiem chrześcijańskiej teologii?
Księstwo nie jest częścią Państwa Kościelnego, nie wiem dlaczego tam się pojawiło.
Z całym szacunkiem,ale to spadochroniarz, który 3 maja wylądował w Al Rajnie. Tak się składa, że znam sytuację w Al Rajnie i ostatnimi czasy wielu mikronautów z zagranicy jątrzy w Al Rajnie udając nowych mieszkańców. Nieudolnie.
Coś drgnęło w temacie, Wasza Książęca Mość? :>Pozdrawiam ze słonecznego Dreampolis. Jako Minister Spraw Zagranicznych Królestwa głęboko wierzę, iż po ostatecznej aktywizacji Wielkiego Księstwa Solardii rozkwitnie wielowymiarowa współpraca między naszymi państwami.Przy okazji proszę o zmianę moich personaliów na Torkan Ingawaar.Pozdrawiam,-- Sukces Zwell