Witam Szanowną w Carstwie Brodryjskim! Dziękuję jednocześnie za przyjęcie mojego zaproszenia.
Najjaśniejsze Carstwo oferuje wiele możliwości. Przede wszystkim mamy wiele różnorodnych regionów, czekających tylko na chętnych i zaangażowanych zarządców. Jak już wspomniałem Szanownej w wiadomości prywatnej, nie trzeba u nas być obywatelem, żeby działać w wysokich organach państwowych. Dzięki temu może Szanowna działać w rządzie. Mogę także zaprosić Szanowną na Dwór Carski, gdzie mogłaby Szanowna otrzymać intratne stanowisko. Zachęcam również do zaangażowania się w trwające obecnie reformy.
Istnieje u nas także możliwość wzięcia udziału w gospodarce, prowadzonej przez Wielmożnego Bajtusia. Można także prowadzić własny majątek na wybranym przez siebie terenie.
Jeżeli chodzi o "oglądanie" Brodrii, to, tak jak mówiłem, jest u nas wiele regionów. Każdy z nich jest opisany, nawet w najmniejszym stopniu (może z wyjątkiem Anatolii Brodryjskiej), więc zawsze można wybrać się na podróż dookoła kraju.
Jeżeli ma Szanowna jakiekolwiek pytania, to proszę śmiało je zadawać - na pewno ktoś na nie odpowie.