0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "AndrzejSwarzewski"Już drugi raz tego błędu nie popełnię i Pana na Ministra Spraw Wewnętrznych nie powołam, ponieważ nie spełnił Pan obowiązku obrony systemów informatycznych. Cytat: "AbdullahAykm"Pie@@@@ twój rząd nawet bym nie chciał być
Już drugi raz tego błędu nie popełnię i Pana na Ministra Spraw Wewnętrznych nie powołam, ponieważ nie spełnił Pan obowiązku obrony systemów informatycznych.
Pie@@@@ twój rząd nawet bym nie chciał być
Rząd jeżeli nie jest demokratycznie wybrany to może być dobry.
To nie jest mój myślowy wymysł.
Witaj Przywódco Swarzewskisprawco terroru i klęskiNiech cię w te progi prowadzić nie możezwycięstwa szlaki i klęski zorzeWiemy, że byłeś bardzo krzykliwy i trochę nad to terroliźliwy
Towarzysze,Liderski z Sarmacji zasugerował, żeby coś z tym zrobić...Wyjątkowo zdecydowanie się z nim zgodzę. Z tymi bezprawnymi atakami trzeba coś zrobić...
Poprzedni II rząd posiadał zdolności terroryzowania obywateli. (O rządach Swarzewskiego)
Cytat: "JanDeKaniewski"Cieszy wynik sondy. Aż 75% nas uważa, że monarchia to najlepszy ustrój. Cytat: "AndrzejSwarzewski"Zabawne, monarchia słucha głosu demokracji.
Cieszy wynik sondy. Aż 75% nas uważa, że monarchia to najlepszy ustrój.
Zabawne, monarchia słucha głosu demokracji.
Po co prać tu brudy z czasów Dżamahiriji? Każdy z nas był dwa lata młodszy i głupszy, wiele się od tego czasu zmieniło.
Cytat: "AndrzejSwarzewski"Po co prać tu brudy z czasów Dżamahiriji? Każdy z nas był dwa lata młodszy i głupszy, wiele się od tego czasu zmieniło.Ważne by pamiętać o młodości.
Kolejna gra która śmie się nazywać mikronacją. Pełno u was nazistów od Kuriwna Krula.
Raczej Grutin natworzył sobie klonów i ustawiły się w drabinę na Księżyc.