Za wagą 18 folwarków (huehuehue, specjalnie czekałem do nadań).
Żądam wydłużenia czasu głosowania do 21:37! Tylko taka zmiana gwarantuje nabranie mocy (nie tylko prawnej) przez uchwałę.
Jestem człowiekiem dialogu, zatem co prawda satysfakcji jakimś przebrzydłym, antypolskim cenzopapistom nie dam, ale zamknę głosowanie o rzeczonej godzinie.
Za uchwałą opowiedzieli się uczestnicy Sejmu dysponujący łączną wagą 765 głosów, nie oddano głosów przeciw i wstrzymujących się. Na przyszłość będę wdzięczny za podawanie ilości dzierżonych przez siebie folwarków.
To nie jest trudne, a łatwiej mi się liczy.
Sejm uchwałę podjął. Podążając z entuzjazmem za żywiołem, który w Was dostrzegam chciałbym dokończyć dyskusję na temat symboliki. Myślę jednak, że Sejm to nie do końca odpowiednie miejsce na czysto techniczne debaty i prace. Z tego powodu chciałbym zaproponować utworzenie specjalnego organu działającego przy Lwie Wolnogradu, który zarówno opracuje i przedstawi Sejmowi projekt symboli Kolosalnego Związku, a i w przyszłości będzie rozwiązywał trudne sprawy związane z zawiłą, a jakże ważną dla wszystkich podmiotów, które tu reprezentujemy, sztuką heraldyki.
Proszę o opinię.