Wasza Wysokość!
Korzystając z okazji, chciałabym poruszyć kilka kwestii.
Po pierwsze, widzę, że nadal Iżniewsk jest uznawany za stolicę Kraju. Muszę to sprostować. Faktycznie ogłosiłam to miasto stolicą, w momencie gdy wynegocjowałam ze Związkiem Brodryjskim zwrot Czuwacji i Noklezji dla Władz Emigracyjnych. Jednakże w kilka dni później, sytuacja uległa zmianie, gdyż anektowałam resztę Brodrii, uzyskując w ten sposób jej historyczną stolicę - Sankt Aleksandrov. I wówczas to miasto na powrót ogłosiłam stolicą Carstwa. Warto rozważyć tę kwestię między innymi z racji na Greml, który tam się znajduje.
Dodatkowo optowałabym za delikatną polityką propagandową carskiej rodziny wobec nazewnictwa geograficznego.
Sztuczną i grutinowsko - gałkinowską nazwę Broskwy proponuję zamienić na Iwanogród.
Zaś nazwę Anatolii Brodryjskiej proponuję zamienić na cześć tego, który tam pierwszy urzędował, cara Adama Aleksandra, na Anatolię Aleksandryjską.
Optowałabym też za wykluczeniem nazw zawierających w sobie rdzeń '' sowiecka '', jednakże nie wiem czy nie godziłoby to w ich historyczne znaczenie.