0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ta osoba to Konstanty Jerzy Michalski, a poza tym wszystkim to tak, zaprosiłem go.
...może Kamil Maciejski będzie dobrze brzmiał? Chcę, żeby moje tutejsze imie i nazwisko było w miarę możliwości podobne do mojego nicku z reszty internetu.
Pomyślmy... może Kamil Maciejski będzie dobrze brzmiał? Chcę, żeby moje tutejsze imie i nazwisko było w miarę możliwości podobne do mojego nicku z reszty internetu.
Interesuję się głównie pierwszą, drugą wojną światową. Co do stanowiska- wolę sąd, bo Chrześcijaninem jestem, ale niepraktykującym. Co do imienia i nazwiska w Bialeni, to Kamil Maciejewski jak najbardziej może być.
Interesuję się głównie pierwszą, drugą wojną światową.
To zaraz zmienię Panu nick. Polecam też ustawić sobie podpis na forum, dla wygody innych obywateli.
Gadu-gadu nie mam, ale mogę szybko zainstalować.Edit 1: Dobra, zainstalowałem, nazwa konta to M-K.
Należy powitać!Miłego przebywania na ziemiach Republiki Bialeńskiej. W kadencji, która przed nami czeka nas dużo do zrobienia ( a kiedy było mało ) więc kolejny mieszkaniec, a miejmy nadzieję, że już w niedługim czasie obywatel będzie jak najbardziej mile widziana osobą.