Autor Wątek: Wniosek o udzielenie zgody na wypowiadanie się  (Przeczytany 255 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tadeusz Krasnodębski

• Minister Oświecenia i Aktywności
  • Marszałek Parlamentu
  • Przodownik
  • : 42
  • Przewodniczący Partii Wolność i Niepodległość
    • NPE: BI16081200125
    • Odznaczenia
Wniosek o udzielenie zgody na wypowiadanie się
« dnia: Śro, 17 Sie 2016, 00:07:43 »
Szanowny Panie Prezydencie,

W związku z organizowanymi przeze mnie Międzynarodowymi Igrzyskami Mikroświata i trwającym aktualnie pisaniem not w tej sprawie do pozostałych mikronacji, co wiąże się z obowiązkiem częstego kontaktu z Ambasadorami, zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi prawa do założenia wątku w dziale Rady Dyplomatycznej i wypowiadanie się w nim. Założony temat dotyczyć będzie postępów w pozyskiwaniu państw chętnych do wzięcia udziału w inicjatywie oraz rozwiązywania problemów i kwestii bieżących.

Swoją decyzję pragnę umotywować faktem, że mój bezpośredni kontakt z Ambasadorami będzie prostszy i szybszy, niż kontakt z nimi za pośrednictwem Ministra Eddarda.

W przypadku odrzucenia mojego wniosku, serdecznie proszę o wyznaczenie dla mnie innego działu, w którym mógłbym nawiązać taki kontakt.

Z wyrazami szacunku,
(-) Teddy Upperwood
Wiceminister Oświecenia ds. Konkursów
« Ostatnia zmiana: Śro, 17 Sie 2016, 00:20:02 wysłana przez Teddy Upperwood »
(-) Tadeusz Krasnodębski
Minister Oświecenia i Aktywności, były Wiceminister Oświecenia, Poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, Marszałek Parlamentu XXIV Kadencji, Przewodniczący Partii Wolność i Niepodległość, były Członek Zarządu Wspólnoty Rozwoju, były Sekretarz Rady Przysięgłych, baron

Offline Tadeusz Krasnodębski

• Minister Oświecenia i Aktywności
  • Marszałek Parlamentu
  • Przodownik
  • : 42
  • Przewodniczący Partii Wolność i Niepodległość
    • NPE: BI16081200125
    • Odznaczenia
Odp: Wniosek o udzielenie zgody na wypowiadanie się
« Odpowiedź #1 dnia: Śro, 17 Sie 2016, 13:51:22 »
Prezydencie,

Ponawiam swój wniosek. Oczekując na jego rozpatrzenie nie wiem, który sposób na współpracę z Ambasadorami mam wybrać.
(-) Tadeusz Krasnodębski
Minister Oświecenia i Aktywności, były Wiceminister Oświecenia, Poseł do Parlamentu XXIV Kadencji, Marszałek Parlamentu XXIV Kadencji, Przewodniczący Partii Wolność i Niepodległość, były Członek Zarządu Wspólnoty Rozwoju, były Sekretarz Rady Przysięgłych, baron

Offline Hewret Faradobus

Odp: Wniosek o udzielenie zgody na wypowiadanie się
« Odpowiedź #2 dnia: Śro, 17 Sie 2016, 15:16:57 »
Wyrażam zgodę.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości