Autor Wątek: Ambasada FB  (Przeczytany 1491 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aleksandra Dostojewska

• Narzeczona Alberta Medycejskiego y Zep
  • Stary wyga
  • : 75
  • Tytularna Królowa Bialenii
    • Odznaczenia
Odp: Ambasada FB
« Odpowiedź #25 dnia: Śro, 19 Lis 2014, 22:27:54 »
To Pan powinien się bić w piersi. Pełni pan rolę w historii Brodrii porównywalna do roli Stanisława Augusta w Rzeczpospolitej.
Już nie o Pana mi chodzi, ale o osoby, które opuściły kraj z powodu tej propagandy .
Winnymi rozpadu państwa był zarówno Chruszczenko jak i pan.
A pośrednio my wszyscy, bo które państwa wybiera prezydemtem obywatela obcego kraju ?
Co do "klonów",wiele wskazuje że to nie są klony.
BYŁY PREZYDENT RB
Jej Carska Wysokość Aleksandra Izabella Dostojewska de domo Salazar Savinion, secondo voto Swarzewska, Imperatorowa, Caryca Brodrii, Caryca Rosyji, Arcyksiężna Uhrainy do 30.01.2016 r., Księżna Czuwacji
Dwukrotnie Prezydent Republiki Bialeńskiej

Offline Kristian Arped

• Obywatel
  • Bohater
  • : 13
    • NPE: BI14053100132
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #26 dnia: Śro, 19 Lis 2014, 22:31:07 »
Taaak. :D A zbieżność IP, awatarów i Bóg jeden wie czego to tylko przypadek. :)
(–) Kristian Arped

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #27 dnia: Śro, 19 Lis 2014, 22:32:05 »
No cóż, wielu Brodryjczyków zapomniało (albo nigdy nie widziało) jak wygląda mikronacja na normalnym poziomie. Obecnie Związek Brodryjski to jak Korea Północna - obywatele są przyzwyczajeni do widoku nędzy i rozpaczy. A jak przypadkiem gdzieś się pojawią, to nie mogą uwierzyć w istnienie czegoś innego i dostają oszołomienia.
Ciekawe.
Grutinizm działa destrukcyjnie na osobowość i myślenie v-ludności.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #28 dnia: Śro, 19 Lis 2014, 22:33:02 »
To Pan powinien się bić w piersi. Pełni pan rolę w historii Brodrii porównywalna do roli Stanisława Augusta w Rzeczpospolitej.
Wolę porównanie do Mojżesza. :D Ja wyprowadziłem Brodryjczyków z niewoli klonów. :D

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #29 dnia: Śro, 19 Lis 2014, 22:46:17 »
Mnie tam sprawy brodryjskie w zasadzie guzik obchodzą (od czasu gdy się indywidua zwane Grutin i Aykm zachowali w stosunku do mnie jak buraki... i to w czasie gdy na wyraźną prośbę Andrzeja Swarzewskiego udzielałem Brodrii pomocy w tworzeniu), ale co niby wskazuje, że nie są to klony? To samo IP, "konwersacje" po których widać, że ktoś gada "sam ze sobą" - co jeszcze potrzeba by uważać, że Grutin nie występuje w paru osobach? Może to mesjanizm? Podobno w mitologii chrześcijańskiej ich bóg występuje w trzech osobach - no to Grutin go przebił (ale łatwiej miał, bo w czasach gdy powstawała ta mitologia to Internetu nie było). Może czuje się "boski"?  ;) ;) ;) ;D
« Ostatnia zmiana: Śro, 19 Lis 2014, 23:42:32 wysłana przez Krzysztof Razorblade »

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.