0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zawsze marzyłem o założeniu pierogarnii na Alasce, ale @Maciej Kamiński zniszczył mi to marzenie, więc zostało mi walczyć z Hasselandem.
CytujZawsze marzyłem o założeniu pierogarnii na Alasce, ale @Maciej Kamiński zniszczył mi to marzenie, więc zostało mi walczyć z Hasselandem.Nie kuś mnie abym zażądał referendum ws. podarowania słownika języka polskiego Fiodorowi Swirydiukowi.
...bo jak zbierze się kilku takich to naprawdę trzeba będzie zrobić Hassexit, czy jak to tam zwą.
Nie, żebym nie darzył Fiodora pewnym dziwnym rodzajem szacunku, ale powinna być jakaś ustawa antyśmieszkowa wprowadzona, bo jak zbierze się kilku takich to naprawdę trzeba będzie zrobić Hassexit, czy jak to tam zwą.
zawsze można ogłosić sezon otwartych polowań na "kilku takich", bo przecież jeszcze takiej zabawy tutaj nie było... przyjemne z pożytecznym.
Bialenia jest robiona na śmieszkizmach i niepowadze, dlatego jak wejdzie jeszcze jeden podpis, to będzie śmiesznie.
Niewątpliwie. A jeśli będzie Haxit, to z kim Obywatel Swirydiuk będzie walczyć? No właśnie...
Że będzie śmiesznie nie wątpię, ale śmieszkować trzeba z rozwagą, bo nam się Bialenia zmieni w państwo antyludzkich raków.
Że będzie śmiesznie nie wątpię...
...bo to jednak gatunek zagrożony wyginięciem.
Kto? Pospolite trolle? Chyba raczysz żartować?!
Czy to takie pospolite to wątpię. Część internetu przekroczyła już pewien próg intelektualny nie pozwalający pisać podobnych bzdur...
(-) Piotr Novitius
Obywatele powinni móc wypowiedzieć się w każdej sprawiw.(-) Andrzej Swarzewski
Cytuj(-) Piotr NovitiusTo że Obywatel Novitus chce rozwalić Bialenię, to już wiem.CytujObywatele powinni móc wypowiedzieć się w każdej sprawiw.(-) Andrzej SwarzewskiTo Andrzeju, że chcesz się mnie pozbyć - jest dla mnie pewną nowością. Ale zawsze dobrze wiedzieć, co o mnie inni myślą. Już mam rezygnować z funkcji dziekana, czy dla pozoru mnie jeszcze tam potrzymasz?
A gdzie zaufanie do większości Bialeńczyków?