Autor Wątek: Wniosek do D-cy SZ o przeniesienie w stan spoczynku, 27.09.2016  (Przeczytany 339 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hewret Faradobus

Wolnograd, 27.09.2016

WNIOSEK DO DOWÓDCY SIŁ ZBROJNYCH RB
o przeniesienie w stan spoczynku

Do Dowództwa Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej
Wolnograd

Uzasadnienie

Szanowny Dowódco SZ RB,

Po zakończeniu zwolnienia ze służby, tj. mojej prezydentury w Republice Bialeńskiej, a tym samym ustania mojego statusu "nieczynnego", proszę wtedy o przeniesienie mnie w stan spoczynku z powodu mojej niedyspozycji dla Republiki Bialeńskiej, ograniczonego czasu oraz pogarszającego się v-stanu zdrowia - przyczyną prawdopodobnie jest nowotwór "realioza", ale jeszcze wyniki z laboratorium nie przyszły.

Myślę, że moja prośba zostanie spełniona - i w sumie mam taką nadzieję.

/-/ Hewret Faradobus
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline Ronon Dex

• vel Krzysztof Razorblade
  • Marszałek Sił Zbrojnych
  • Legenda
  • : 120
  • Dowódca Sił Zbrojnych RB
    • NPE: BI14010900108
  • Stopień służbowy Stopień w Siłach Zbrojnych RB
    • Odznaczenia
Odp: Wniosek do D-cy SZ o przeniesienie w stan spoczynku, 27.09.2016
« Odpowiedź #1 dnia: Śro, 28 Wrz 2016, 12:27:41 »
Oczywiście prośba zostanie spełniona... Jednak prosiłbym o rozważenie czy na razie nie dokonać przeniesienia do rezerwy. Wyniki z laboratorium mogą być przecież lepsze niż się Pan Admirał spodziewa, a nawet jeśli nie to v-medycyna potrafi czasem czynić cuda.

Może jednak nie warto w razie ozdrowienia rozpoczynać procedur powrotu od nowa i wystarczy przynajmniej na razie przeniesienie do rezerwy, a ewentualnie w dalszej kolejności (gdyby się nie poprawiło) to wtedy nastąpiłoby przeniesienie w stan spoczynku.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.

Offline Hewret Faradobus

Odp: Wniosek do D-cy SZ o przeniesienie w stan spoczynku, 27.09.2016
« Odpowiedź #2 dnia: Śro, 28 Wrz 2016, 18:02:45 »
Postąpmy tak jak zaproponowano.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości