Szanowni Państwo,
To podsumowanie to ostatni epizod kampanii wyborczej w moim wykonaniu. Wprawdzie w Bialenii nie obowiązuje cisza wyborcza, jednakże chciałbym już dzisiaj zakończyć agitację i dać Państwu czas na przemyślenie swojego głosu.
Jeszcze raz zachęcam do zapoznania się z moim programem wyborczym i planem pracy:
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index.php/topic,6622.0.htmlDziękuję wszystkim, którzy wsparli moją kampanię, choćby tylko dobrym słowem, publicznie lub prywatnie. Wierzę, że razem możemy uczynić Bialenię największą. Jestem przekonany, że Bialenia może pozostać dobrem wspólnym wszystkich obywateli, bez względu na przynależność partyjną, bez względu na przynależność do konkretnej grupy etnicznej. Obiecuję, że moja Bialenia będzie krajem w którym nagrodzony zostanie każdy, kto na to zasługi, ale i ukarany będzie każdy, kto zasłuży na karę. Nie będę ułaskawiał pewnych tylko dlatego, że należą do mojej ekipy, jak to miało miejsce w czasie pewnych prezydentur. Moją
ekipą będzie całe społeczeństwo bialeńskie. Tylko razem możemy dokonać rzeczy wielkich. Bialenia ma olbrzymi potencjał i nie możemy go zmarnować! Nie możemy zatrzymać się na partyjnych gierkach, na ograniczaniu wolności niewygodnych jednostek, na ośmieszaniu ludzi głoszących inne wartości.
Drodzy Bialeńczycy! Dziś macie ostatnią okazję przed zakończeniem wyborów, by zadać mi publicznie pytanie. Chętnie rozwieję wszelkie wątpliwości odnośnie mojego programu lub kandydatury w ogóle.
Razem uczyńmy Bialenię największą!