Poza tym:
W każdym numerze będą zawarte tylko rzetelne i sprawdzone informacje podparte niezbitymi dowodami, gdyż cenimy sobie pluralizm i niezależność polityczną.
1. Gazeta jest stronnicza i obraża kandydata na Prezydenta RB, Eddarda Noqterna. Autorka dokonuje samogloryfikacji i samouwielbienia ukazując siebie jako świetnego byłego prezydenta. Może zamiast rozdrapywać stare rany zajęłabyś się czymś ciekawym?
2. Nigdzie nie znalazłem rzetelnych i sprawdzonych informacji podpartych dowodami.
a) Eddard Noqtern kontrargumentował w dyskusji.
b) Nie wiem, który ekspert powiedział, iż twój powrót do polityki jest ważny. Na prawdę, nie wiem. Może ten w umyśle, ten sam, który prawie wywołał w marcu wojnę z Sarmacją?
c) Nie znamy też orientacji Macieja i Eddarda, więc jest to typowa plotka. Nie jest to rzetelna i sprawdzona informacja podparta dowodami jak powiedziałaś.
d) Jak ostatnio rozmawiałem z Andrzejem, to nie był jakiś przygnębiony, tylko oczekiwał wyborów. Czy ty sobie żartujesz?
e) Jedyną osobą, która groziła Księstwu Sarmacji byłaś TY! " A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?" (Mat. 7:3) Proszę nie mówić fałszywych informacji, szczególnie takich, które znowu mogą podzielić przygaszony mikroświat.
ROASTED