Autor Wątek: Bialenopedia  (Przeczytany 2153 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
  • : 62
    • NPE: BI14020800101
    • Odznaczenia
Odp: Bialenopedia
« Odpowiedź #25 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 21:28:01 »
@Feliks Spirkin
Miałeś się zająć już wczoraj, do teraz nie jest zainstalowana.
Przepraszam za zwłokę, ale obowiązki realowe mnie trochę przygniotły. Priorytetem chwilowo jest napisanie expose, dlatego się to może trochę przeciągnąć w czasie. Obiecuję, że do końca tygodnia zostanie wszystko zainstalowane itd.

A czy Bialenopedia będzie dotyczyć tylko Państw Stowarzyszonych, czy też wątków ogólnomikroświatowych?
Jak ktoś chce wątki ogólnomikroświatowe, to ja nie widzę przeciwwskazań.

Jeszcze raz przepraszam za opóźnienia, ale sprawy wyższe.

/-/ Markus Felix Spirkin von Wettin
- Minister Spraw Zagranicznych Republiki Bialeńskiej

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #26 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 21:30:21 »
Priorytetem chwilowo jest napisanie expose, dlatego się to może trochę przeciągnąć w czasie.

Mnie nie okłamiesz.
Napisanie expose to góra 15 minut.
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości

Offline AndrzejSwarzewski

« Odpowiedź #27 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 21:31:46 »
Mnie nie okłamiesz.
Odnośnie expose Felixa... jeśli będziesz "beckować", to będziesz najkrótszym MSZ w historii RB, kocie. :*

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #28 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 21:34:02 »
Priorytetem chwilowo jest napisanie expose, dlatego się to może trochę przeciągnąć w czasie.

Mnie nie okłamiesz.
Expose musi być patetyczne i dopracowane, niczym mowa Louisa de Saint-Justa w procesie Ludwika XVI.

Mnie nie okłamiesz.
Odnośnie expose Felixa... jeśli będziesz "beckować", to będziesz najkrótszym MSZ w historii RB, kocie. :*
Pokój jest rzeczą cenną i pożądaną. Nasza generacja skrwawiona w wojnach na pewno na pokój zasługuje. Ale pokój, jak prawie wszystkie sprawy tego świata ma swoją cenę wysoką, ale wymierną. My w Bialenii nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor.

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #29 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 21:43:48 »
Technicznie, najkrótsza kadencja MSZ to 15 godzin, 21 minut i 22 sekundy, ale to był tylko p.o.
Ale w ciągu 10 dni, 9 godzin, 33 minut i 34 sekund (wynik Zeszyta na tym zaszczytnym stanowisku - nawet Tobiaszek dłużej wytrwał) to możesz wylecieć, w końcu jesteś Kubiłaj Alaltun Ugedej Jahołdaj i Cię znamy. >:P
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Feliks Spirkin

• MSZ
  • Obywatel
  • Murarz
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #30 dnia: Czw, 06 Paź 2016, 22:43:35 »
Kubiłaj Alaltun Ugedej Jahołdaj :'( Aż mi się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę tamte piękne czasy.

Offline Hewret Faradobus

« Odpowiedź #31 dnia: Wto, 25 Paź 2016, 22:33:19 »
Gdzie Bialeniopedia? :(
Najczcigodniejszy, Doskonałej Chwały, Elokwentny, Inteligentny Dzierżawca Nauk, Ocean Mądrości