Tow. Medycejski, proponuję jednak pohamować swoje śmieszkowe ambicje. Nam tego tutaj nie potrzeba...
Nikt się was nie pyta czego wam potrzeba - to nie socjalizm. I tego towarzysza, to sobie darujcie obywatelu. Wódki razem (xD) nie piliśmy.
A ja jednak powiem, czego tutaj nie potrzeba. Durnego zachowania Towarzysza. Ani to śmieszne, ani mądre.
Z całą pewnością obywatelu-komunisto. Zresztą, czy ktoś tak twierdził? Niemniej, na pewno wciąż to mniej żenujące widowisko niż te wasze partyjne zjazdy i przepychanki z WR albo z drugiej strony dziecinna nieumiejętność pogodzenia się z porażką przez wspomnianą przed chwilą partię. Tak więc, Hewret zadbał o aktywność, a ja o poziom, bo nawet po publikacji takich pierdoletów nieco się on podnosi, zwłaszcza zważywszy na fakt, że ostatnio poziomu w ogóle nie było. I tak - między innymi dzięki wam! Serdeczne gratulacje - wolicie nagrodę złotego sierpa czy czerwonego młota? 
Zdecydowanie wolę, żeby Towarzysz wrócił do Skarlandu. Skoro uważacie, że od dłuższego czasu nie było w tym kraju poziomu, to po cholerę tu siedzicie? Nudzi się Wam? Chcecie się dowartościować? Zresztą nieważne, i tak jest to dosyć smutne, bo komentujecie coś, uważając to za dosyć marnej jakości wydarzenie, jednocześnie mając za sobą PUSTY "worek" aktywności w Bialenii (chodzi mi tu o okres "żenujących" zjazdów, itd.). Towarzyszu, zróbcie coś porządnie, zróbcie coś dla tego kraju, a potem komentujcie. Bo obecnie, to Wasze komentarze mają właściwie zerową wartość.