No mam pewne wątpliwości co do wpływu rządu na gospodarkę. Tworzenie najpierw Stałego Planu Społecznego, który przewidzi wydatki państwowe oraz Planów Społecznych, które będą decydowały o kierunkach rozwoju państwa dla danego czasu muszą być tez pomyślane społecznie.
I jeszcze co do tego, że związki mogą być zawierane przez osoby tej same płci. Ja powiem tak: Jeśli chodzi np. o real to się kategorycznie na to nie zgadzam, a jeśli chodzi o mikronację to mam mieszane odczucia. W realu powinna być Ustawa o bezpieczeństwie społecznym, która tego typu formy powinna wykluczać z promocji, co nie oznacza, że rząd może zakazać obywatelom tego typu praktyk. Jednak nie powinno być miejsca dla promocji postaw, które w czystych kalkulacjach mogą grozić przyszłości populacji. Ustawa o bezpieczeństwie społecznym jeśli chodzi o real powinna dbać przede wszystkim o czystą biologiczną kalkulację. Jeśli zaś chodzi o nasz kraj to sadzę, że jeśli przyjąć, że "tytuł" dziecka może przysługiwać jedynie parom mieszanym to homozwiązki nie mają racji bytu. Jeśli ten punkt zostanie zmodyfikowany jestem ZA.