0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A jaki jest sens tego referendum? Nawet 100% głosów za delegalizacją nic nie zmieni, ponieważ byłoby to działanie niezgodne z prawem. I dodam, że także niezgodne z racją stanu.
szkodzi ruchowi przeciwko WR
Cytat: Piotr Novitius w Czw, 13 Paź 2016, 15:56:46 szkodzi ruchowi przeciwko WR* - szkodzi Fiodorowi Swirydiukowi......chciałeś powiedzieć.
Cytat: Hewret Faradobus w Czw, 13 Paź 2016, 16:07:42Cytat: Piotr Novitius w Czw, 13 Paź 2016, 15:56:46 szkodzi ruchowi przeciwko WR* - szkodzi Fiodorowi Swirydiukowi......chciałeś powiedzieć. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni, co nie @Maciej Kamiński? Z resztą, ja już i tak od dobrych kilku miesięcy jestem szkalowany przez wszystkie środowiska i nawet ich do sądu nie zgłaszam, więc cieszcie się, że sobie nic nie robię ze słów idiota i demagog.
Proponuję referendum ws. delegalizacji Republiki Bialeńskiej.A w niej miejsce powołać II Republikę Bialeńską z nowym porządkiem prawnym.
To może zdobądźmy mikroświat i go rozwiążmy.
Cytat: Fiodor Swirydiuk w Czw, 13 Paź 2016, 19:23:45To może zdobądźmy mikroświat i go rozwiążmy.Liczysz na zwycięstwo z majorem Rommlem? Śnisz...Dobra, ten kompletnie niedorzeczny wątek trzeba gdzieś przenieść, bo to z całą pewnością nie kampania wyborcza... Ktoś ma pomysł, gdzie?
Do kosza.