Ankieta

4 Bialeńska Lista Przebojów

Niech żyje bal- Maryla Rodowicz
1 (10%)
Walcz, Muammarze- Max Levin
1 (10%)
Sabaton - The Art of War
2 (20%)
Gdzie Ta Keja
1 (10%)
Radetzky March - Strauss
1 (10%)
100 lat
1 (10%)
قناة صبا - نعمة ربي - Siba
1 (10%)
Kult- Brooklyńska Rada Żydów
1 (10%)
Komora 91- Nadszedł czas
1 (10%)

Głosów w sumie: 2

Głosowanie skończone: Pią, 13 Gru 2013, 21:39:50

Autor Wątek: 4 Bialeńska Lista Przebojów- głosowanie  (Przeczytany 441 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndrzejSwarzewski

4 Bialeńska Lista Przebojów- głosowanie
« dnia: Śro, 11 Gru 2013, 21:39:50 »
Kochani,
Przechodzimy do głosowania nad 4 Bialeńską Listą Przebojów, pierwszą po wyborach.

5 utworów z Trzeciej Listy:
Niech żyje bal- Maryla Rodowicz
Walcz, Muammarze- Max Levin
Sabaton - The Art of War
Gdzie Ta Keja
Radetzky March - Strauss
5 nowych zgłoszeń (w tym zapasowe z poprzednich list):
100 lat - http://www.youtube.com/watch?v=ZDl6oWoh ... e=youtu.be
قناة صبا - نعمة ربي - Siba - http://www.youtube.com/watch?v=LV8xfvTa ... e=youtu.be
System of A Down- Aerials -
Kult- Brooklyńska Rada Żydów
Komora 91- Nadszedł czas

Głosujemy dwa dni, można oddać 5 głosów.
« Ostatnia zmiana: Czw, 01 Sty 1970, 01:00:00 wysłana przez Guest »

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
Re: 4 Bialeńska Lista Przebojów- głosowanie
« Odpowiedź #1 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 18:55:46 »
Wprawdzie post factum, ale - w ankiecie pominięto moją propozycję.
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

« Odpowiedź #2 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 18:59:50 »
Ooj, najmocniej przepraszam.
I tak mam dylemat co teraz zrobić, które piosenki dopuścić do następnego głosowania.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #3 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 19:04:35 »
dopuść wszystkie  plus  piosenkę lehrabiego
Boris Hristow

Offline Maciej Kamiński

• Grand
  • Policja Krajowa
  • Entuzjasta
  • : 228
  • Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości
    • NPE: BI13111700005
  • Stopień służbowy Stopień w Policji Krajowej RB
    • Odznaczenia
« Odpowiedź #4 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 19:33:38 »
Popieram pana Aykma.

Przy okazji - miło mi, że odmienia pan mojego nicka poprawnie - rzadko się to zdarza. :)
lic. net Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Minister Spraw Zagranicznych, Poseł, Prezes Policji Krajowej, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Maharadżacie Tirimudzii i Trizondalu, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Kartograficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Posiadacz 158 folwarków, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016.

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #5 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 19:39:18 »
Cytat: "Lehrabia"
Popieram pana Aykma.

Przy okazji - miło mi, że odmienia pan mojego nicka poprawnie - rzadko się to zdarza. :)

Lehrabia mów mi po imieniu

mam na imię Abdullah  i każdego z was proszę mówmy sobie  po imieniu będzie wtedy lepsza reakcja oczywiście można stosować   przydomki np Prezydencie Andrzeju Ministrze  Abdullahu i itp itd  jeśli chodzi o nasze wewnętrzne klimaty po za  zewnętrznymi   to jednak pan Prezydent Swazewski  pan minister Aykm i itp itd  
Boris Hristow

« Odpowiedź #6 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 20:18:06 »
Cytat: "Abdullah Aykm"

mam na imię Abdullah  i każdego z was proszę mówmy sobie  po imieniu będzie wtedy lepsza reakcja oczywiście można stosować   przydomki np Prezydencie Andrzeju Ministrze  Abdullahu i itp itd  jeśli chodzi o nasze wewnętrzne klimaty po za  zewnętrznymi   to jednak pan Prezydent Swazewski  pan minister Aykm i itp itd  
Interesujący pomysł, choć zapewne nie wszystkim się spodoba. ;) Ja nie mam nic przeciwko, choć używanie tytulatur (jutro zostaną nadane tytuły szlacheckie) jest bardzo klimatyczne i odróżnia nas, mikronacje, od innych forów i społeczności internetowych

Offline Boris Hristow

« Odpowiedź #7 dnia: Sob, 14 Gru 2013, 21:16:17 »
Cytat: "AndrzejSwarzewski"
Cytat: "Abdullah Aykm"

Interesujący pomysł, choć zapewne nie wszystkim się spodoba. ;) Ja nie mam nic przeciwko, choć używanie tytulatur (jutro zostaną nadane tytuły szlacheckie) jest bardzo klimatyczne i odróżnia nas, mikronacje, od innych forów i społeczności internetowych

Mozę i racja ale   jeśli będziemy mówić sobie na ty wewnątrz naszego kraju to relacje (międzyludzkie wirtualne  bo ja nie znam cie z reala Andrzeju oraz innych kolegów Janka oraz  Lehrabiego oraz Qu..(nie pamiętam nazwy z góry przepraszam to osobę  ) ) będą  lepsze niż panie ministrze  to panie prezydencie tamto i itp itd
Boris Hristow