1. Owszem jest to to ogarnięcia, aczkolwiek mam pytanie, będziemy czyścić stare forum i zapełniać je na nowo, czy powrócimy do stanu, w którym kiedyś je pozostawiliśmy?
2. Racja, należy trochę odświeżyć wygląd strony, aczkolwiek nie trzeba jej zbytnio przebudowywać. Musimy tylko ustalić jakie główne informacje powinny się na niej znajdować.
3. Moim zdaniem nie powinniśmy przedłużać tego czasu, gdyż nie jest to kulturalne. Jeśli chcemy pozostać na tym forum dłużej podpiszmy może to stowarzyszenie? o.O Proponuję przenieść się gdy ogarniemy już nasze forum i stronę do stanu użyteczności, myślę że do początku grudnia powinniśmy zdążyć się przenieść.
4. Na naszym forum, jestem za tym aby je wyczyścić i przenieść tam tylko najważniejsze dokumenty (lista obywateli, ustawy, opisy miast i instytucji), a resztę rzeczy pozostawić tutaj w archiwum (wnioski, powitania, etc.)
5. Myślę że Bialeńczycy dobrze się dogadywali do pewnego czasu z naszym narodem, więc myślę że będziemy wspólnie blisko współpracować, np. poprzez e-gospodarkę..
6. Racja, musimy zadbać aby działające do tej pory mikronacje miały z nami w miarę dobre stosunki i podpisały z nami porozumienie o wzajemnym uznaniu.