0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przede wszystko, trzeba umieścić tam coś jak mają w Delmlandach (jak ktoś chce to w Drimlandach), czyli, jak jest post, to od razu pokazuje temat i autora posta na stronie głównej, no i przyda się jak tam będą artykuły. Jutro swój pomysł rozwinę.
Cytat: "OutiesPL"Przede wszystko, trzeba umieścić tam coś jak mają w Delmlandach (jak ktoś chce to w Drimlandach), czyli, jak jest post, to od razu pokazuje temat i autora posta na stronie głównej, no i przyda się jak tam będą artykuły. Jutro swój pomysł rozwinę.Popieram. Większość mikronacji ma to czytelnie załatwione. Ładna szata graficzna+symbole państwa+odnośniki do forum (najnowsze posty, ich autorzy)+artykuły (wykaz ostatnio opublikowanych oraz możliwość sprawnej publikacji nowych)+grafiki tematyczne nt. najnowszych wydarzeń=dobra i czytelna wizytówka kraju.
No więc właśnie, cichosza na ten temat.
W sprawie uprawnień pisania postów przez gości to proszę porozmawiać z panem Swarzewskim.Informuję, że w weekend usiądę i zajmę się wszystkimi rzeczami które obiecałem.
Cytat: "OutiesPL"No więc właśnie, cichosza na ten temat.Post z wczoraj:Cytat: "Jerzy Lwie Serce"W sprawie uprawnień pisania postów przez gości to proszę porozmawiać z panem Swarzewskim.Informuję, że w weekend usiądę i zajmę się wszystkimi rzeczami które obiecałem.
ostatnich chłodnych dni jeśli chodzi o pogodę w Bialenii.
No i co tam z główną?
No i mamy stronę główną...Kolorki ładne. Tylko przydałoby się wstawić coś zamiast Obamy.
Jeszcze mam plan po prawej stronie dodać kącik propagandowy (jak zostanę w końcu tym ministrem to rozpiszę konkurs graficzny) oraz wymienić wszystkie regiony Bialenii - herb i nazwa z odnośnikami do działów.