Postów: 192 Miejscowość: Eskwilingrad Data rejestracji: 27.02.12
Dodane dnia 12-06-2013 15:30
Obywatelki. Obywatele.
Pragnę głęboko was przeprosić. Od tygodni byłem nieobecny w życiu publicznym Eskwilinii. Przyniosło to na moją osobę wstyd i hańbę. Moja nieobecność ma jednak głębokie uzasadnienie. Podczas tych kilku tygodni została u mnie zdiagnozowana ciężka realioza w bardzo zaawansowanej formie. Jak się okazało, jej poprzednie uderzenie, zakończone moim zwycięstwem nad chorobą było tylko chwilowe. Po uśpionym okresie choroba powróciła ze zwielokrotnioną siłą. Byłem świadom ryzyka odnowienia choroby, ale nie w tak zaawansowanej formie, dlatego powziąłem na swe barki odpowiedzialność pokierowania rządem. To mój błąd, bowiem już od dawna odczuwałem symptomy dziwnego samopoczucia. Jak moja kilkumiesięczna praca wyglądała - każdy może ocenić sam. Miało to jednak związek z chorobą, na której powrót nie miałem wpływu. Nie powinienem przyjmować odpowiedzialności publicznej, pozostając w zagrożeniu odnowienia realiozy. Proszę o wybaczenie i wyrozumiałość, ale zrozumiem jego brak. Biję się przed wami w pierś i patrzę prawdzie w oczy - byłem złym premierem. Nie spełniłem swych obietnic, nie wykazywałem się aktywnością, nie radziłem sobie. Choroba mnie przygniotła. Nie wiem, jak ją teraz przetrwam. W tym miejscu chciałbym też podziękować wszystkim moim wczesnym i późniejszym współpracownikom - Havelockowi Jaskoviakusowi, mimo iż potem staliśmy się antagonistami, ale z honorem, Cheewazzowi Khadilowi, za niewypowiedziane wsparcie i owocną współpracę, Tomaszowi Anterowi - za świetną pracę w Radzie Rządowej i wielomiesięczną współpracę polityczną i przyjaźń, i wszystkim tym o których w tym momencie zapomniałem, ale na zawsze pozostaną w moim sercu.
Niniejszym chcę ogłosić swoją dymisję ze stanowiska Przewodniczącego Rady Rządowej. Rozwiązuje również Komitet Wyborczy Raula Hugo i dziękuje wszystkim jego członkom za współpracę na jego forum, a obywatelom za liczne poparcie. Ponadto zawieszam swoją działalność publiczną. Będę walczył z chorobą to samego końca - choć nie wiem jaki będzie finał tego boju.
Przepraszam was jeszcze raz. Ale i jeszcze raz dziękuje.
Raul Esteban Fidel Hugo, były przewodniczący Rady Rządowej,
Dodane dnia 17-06-2013 16:38
Nie dona to wina. Nad stanowiskiem szefa rządu ciąży jakoweś fatum - każdy kandydat doskonale się na nie nadaje, dopóki nie zostanie mianowany Dopada go wtedy realioza, jak było ze mną na premierostwie i z Havelockiem jako El Presidente.
Zdrowia zatem!
Salus Rei publicae suprema lex esto.
Edytowane przez Martinus de Wilczyno dnia 17-06-2013 16:38
Martinus de Wilczyno napisał/a:
Nie dona to wina. Nad stanowiskiem szefa rządu ciąży jakoweś fatum - każdy kandydat doskonale się na nie nadaje, dopóki nie zostanie mianowany Dopada go wtedy realioza, jak było ze mną na premierostwie i z Havelockiem jako El Presidente.
Zdrowia zatem!
Nie ująłbym tego lepiej
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.