Przypominam MSZ, iż w OPM, w związku z faktem złożenia rezygnacji z urzędu przez dotychczasowego Sekretarza Generalnego, trwa zgłaszanie kandydatur na nowego SG OPM.
Przypominam także, iż cały czas nie została zaktualizowana lista reprezentantów Rzeczpospolitej Eskwilińskiej przy OPM. Zgodnie z ostatnią aktualizacją z 15.06.11 naszymi reprezentantami jest don Prystor, don Jaskoviakus i moja skromna osoba. Wnoszę o odebranie statusu donowi Jaskoviakusowi- jako nie związanemu obecnie z polityką zagraniczną i rozważanie odebrania tego statusu mojej osobie. Mimo, iż wyrażam ciągle zainteresowanie dalszym reprezentowaniem Rzeczpospolitej, to jednak obecnie nie jest MSZ.
Proszę o przekazanie mi przez MSZ wytycznych co do aktualizacji listy reprezentantów.
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla
Dodane dnia 03-12-2011 12:50
Wiem ,
nie wynika jednak to z moich zaniedbań. Poprzez zmieszanie na szczytach władz OPM już od ponad trzech tygodni krążę po różnych osobach by dostać uprawnienia dyplomaty! Nie niesamowicie irytujące, kiedy pełniąc funkcję MSZ, nie mogę nawet pisać postów czy głosować. Biurokracja i lenistwo systemu Gmachu jest niewyobrażalne.
W każdym razie zgłosiłem obie sprawy i obecnie czekam od jakiegoś czasu na decyzje byłego Sekretarza Generalnego, bo chyba on jeszcze ma takie kompetencje.
Minister Wojska Dowódca Sił Powietrznych Szef Wywiadu Wojskowego "El Presidente"
Nunquam in deditionem venias!
Myślę, iż kompetentny jest obecnie zastępca SG, pełniący funkcję SG- Szuc (ten tam gość z Austro-Węgier).
Tak czy owak listę reprezentantów mogę zaktualizować. Jaka decyzja?
El Presidente Rzeczpospolitej Eskwilińskiej
Kawaler:
*Wielkiego Orderu Złotego Orła za wstęgą
*Królewskiego Orderu Świętego Ducha
*Orderu Zasług Republiki Palmowej III Stopnia
*Krzyża Komandorskiego Orderu Bene Merenti
*Złotego Orderu Cyrkla
Dodane dnia 03-12-2011 22:00
Jeżeli szybciej do niego dotrzesz i jesteś w stanie to zrobić - masz moje błogosławieństwo. Już i tak za dużo czasu straciłem na szukanie kompetentnej osoby do tak podstawowej rzeczy.
Minister Wojska Dowódca Sił Powietrznych Szef Wywiadu Wojskowego "El Presidente"
Nunquam in deditionem venias!
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.