| Autor |
Eskwilińska Partia Narodowa |
Filip Velicky
Użytkownik

Data rejestracji: 15.09.11 |
| Dodane dnia 17-03-2013 22:26 |
|
|
Niechaj słuchają wszyscy obywatele.
Już skończył się żywot starej EPD.
Nikogo z założycieli jej już nie ma.
Straszyła nazwą, wszyscy się śmieli.
Więc kończy Velicky jej żywot na zawsze.
Wbija nóż w serce głęboko.
I każdy odtąd musi wiedzieć:
EPN teraz zajmie jej miejsce.
Partia bezkompromisowa i waleczna.
Prawicowa i patriotyczna.
Narodowa i dumna.
Dobrá Praca sama sa chváli.
Eskwilińska Partia Narodowa

Edytowane przez Filip Velicky dnia 17-03-2013 22:36 |
|
| Autor |
RE: Eskwilińska Partia Narodowa |
Adam de Sigmund
Użytkownik

Miejscowość: Łodzia
Data rejestracji: 31.07.11 |
| Dodane dnia 17-03-2013 23:24 |
|
|
Jesteś wszystkim tym, czego każdy zwykły obywatel bać się powinien.
Zniszczyłeś EPD i spaliłeś za sobą wszystkie mosty Filipie. Tworzysz pokraczny i skrajny sztuczny ruch, który nic nie da. Pamiętasz Manuela Dos Santosa? Jesteś taki jak on- walczysz w imię chorej idei, wybujałej wyobraźni, na której chcesz zbudować totalitarny system. Jako klasyczny liberał będę to zwalczał z całą siłą, jaką mam i na wszelkie sposoby. nie licz, że ze względu na naszą wcześniejszą współpracę będę patrzył jak próbujesz strącić naszą demokrację nad skraj przepaści. Jesteś o krok od podpisania się pod hasłami faszystowskimi i będę to tępił do skutku.
Minister Wojska
Dowódca Sił Powietrznych
Szef Wywiadu Wojskowego
"El Presidente"
Nunquam in deditionem venias!
 |
|
| Autor |
Jakub Przelaskowski
Użytkownik
Data rejestracji: 01.01.13 |
| Dodane dnia 18-03-2013 07:57 |
|
|
Don de Sigmund ma całkowitą rację.
Jakub Przelaskowski |
|
| Autor |
Raul Hugo
Użytkownik

Miejscowość: Eskwilingrad
Data rejestracji: 27.02.12 |
| Dodane dnia 18-03-2013 14:00 |
|
|
To smutne, jak obserwujemy jak konserwatywno-liberalny demokrata, solidny urzędnik, uczciwy polityk i sędzia RE przeorientowuje swoją opcję na narodowy radykalizm. Nie wiem czym to zostało spowodowane. Nie mniej - mimo mojej wieloletniej niechęci do EPD - don Velicky zniszczył dziedzictwo najstarszej siły politycznej współczesnej Eskwilinii. Wszyscy wiemy jak działał i jak skończył Manuel dos Santos. Sądzę, że don de Sigmund zajął stanowisko przeważającej części społeczeństwa. Jedyne co mogę dodać to apel: Filipie Velicky! Nie idź tą drogą!
Raul Esteban Fidel Hugo,
były przewodniczący Rady Rządowej,
Srebrny Order Cyrkla (II klasa)
Edytowane przez Raul Hugo dnia 18-03-2013 14:03 |
|
| Autor |
Jaskoviakus
Użytkownik

Data rejestracji: 20.07.11 |
| Dodane dnia 18-03-2013 16:28 |
|
|
Wydaje mi się, że temat znajduje się w nieodpowiednim dziale. Proszę administrację o działanie.
Ad rem: teraz jestem już pewien, że ktoś przejął kontrolę nad kontem dona Velikcky'ego. Policja Państwowa może sprawdzić IP - na pewno się zmieniło.
Dodam, że EPN nie ma nic wspólnego z prawdziwymi eskwilińskim nacjonalistami (dawnym SN-L, SNR) , podobnie jak nic wspólnego ze mną czy Prystorem (niech mu ziemia lekką będzie) nie miał Dos Santos. Jeśli mam być szczery, uważam, że jego NPE miała więcej polotu niż EPN. Tak czy inaczej, powtarzam: z eskwilińskim awersem narodowym nie ma to nic wspólnego.
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR
Brodę nosi się w sercu. (anonim) |
|
| Autor |
Filip Velicky
Użytkownik

Data rejestracji: 15.09.11 |
| Dodane dnia 15-04-2013 00:27 |
|
|
Nie powinno was to interesować.
EPN to jedyna, prawicowa droga do ocalenia Eskwilinii. To partia, która zniszczy układ pełen patałachów i przypadku i przywróci normalność. Aby każdy mógł się rozwijać.
Dobrá Praca sama sa chváli.
Eskwilińska Partia Narodowa
 |
|
| Autor |
Jaskoviakus
Użytkownik

Data rejestracji: 20.07.11 |
| Dodane dnia 15-04-2013 09:15 |
|
|
Błyskawiczny refleks. A w przypadku Wyspy normalność trzeba ustanowić, bo przywracanie jest bezcelowe. Hłe, hłe. I trzymaj Don klimat; te bzdury o prawicy możesz sobie Don pisać na Salonie24 czy w podobnym miejscu. Awers, mówi to Donowi coś?
Havelock Jaskoviakus Anonimus -
PRN i PRR
Brodę nosi się w sercu. (anonim)
Edytowane przez Jaskoviakus dnia 15-04-2013 09:17 |
|
| Autor |
Max von Wereman
Użytkownik

Data rejestracji: 19.09.11 |
| Dodane dnia 15-04-2013 09:50 |
|
|
Blok Rojalistów jest obecnie jedyną prawicową alternatywą dla obecnie zasiadających w Radzie Narodowej. Tylko błędy spowodowały, że BR nie dostały się do RN i nie mogą tworzyć szerokiego frontu politycznego. Poczekajcie jednak trochę.
"Ostatecznym celem i istotą państwa jest potęga, a jeżeli ktoś nie potrafi zmierzyć się z tą prawdą, powinien trzymać się z dala od polityki."
Heinrich Gotthardt von Treitschke
Admirał Maximilian Wilhelm Gottlieb Alexander Reinhold Lothar Guido Theodor Hans Siegfried Albrecht Christian Friedrich Arnold Wolfgang Bernard Heinrich August Otto Freiherr von und zu Wereman
|
|